Prima declaratie a Iuliei Vantur despre rolul pe care il va juca intr-un film indian, la Bollywood

01-02-2014 19:20


Iulia Vantur va debuta pe marile ecrane la Bollywood. Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" va avea un rol intr-o comedie regizata de cumnatul lui Salman Khan.

Cu cel din urma, presa mondena a scris ca ar avea o relatie amoroasa, dar ei n-au confirmat decat o frumoasa prietenie.
In acelasi film apare, ca invitat de onoare, chiar celebrul actor de filme indiene.

"Sunt extrem de fericita ca traiesc aceasta experienta" - spune frumoasa blonda chiar de pe platourile de filmare din India.

In "O teri", o comedie despre aventurile a doi reporteri, Iulia Vantur va aparea intr-o secventa de dans indian in care va si canta. Prezentatoarea de la "Dansez pentru tine" i-a cucerit pe producatori dupa ce au vazut-o miscandu-se pe ritmuri indiene...chiar la ei acasa.

"Initial am zis ca e o gluma, am discutat asa ca o gluma, dupa care lucrurile au inceput sa devina foarte serioase. Ei m-au vazut dansand, asa a si pornit, de fapt, toata discutia, le-a placut foarte mult energia pe care am avut-o eu cand dansam si ceea ce transmiteam. M-au vazut prima data dansand undeva in India".

Iulia a mai cochetat cu dansul chiar pe platourile din Buftea, alaturi de tenismanul Horia Tecau.

Presa din India scrie ca Iulia Vantur ar fi mai apropiata ca oricand de Salman Khan.

" - Te-a ajutat cu sfaturi?
  - Stii...sfaturile pe care le-am primit aici, pentru ca in momentul in care am ajuns pe platourile de filmare chiar i-am rugat sa-mi dea anumite sfaturi, pentru ca era o zona noua pentru mine si toata lumea mi-a zis acelasi lucru: simte-te bine! Daca iti place cu adevarat, se va vedea pe ecran..si asta am facut. M-am simtit bine"

Regizorul filmului este cumnatul celebrului actor de la Bollywood. Pana acum, doar el a reusit sa o convinga pe romanca sa apara pe marile ecrane. "Am mai refuzat cateva oferte inainte" - spune Iulia Vantur.

Salman Khan, in varsta de 48 de ani, este considerat un sex simbol la Bollywood. A jucat in 80 de filme si are o avere estimata la peste 200 de milioane de dolari. In luna noiembrie ne-a vizitat tara, cu ocazia filmarilor la ultimul sau film, "Jai ho".

VIDEO PROTVPLUS.RO