Paştele la Pro TV. Slujba de Înviere va fi prezentată de Alex Dima de la 23.45

Dată publicare: 01-05-2021 20:19
Dată actualizare: 01-05-2021 20:19


Alex Dima

Sub mesajul ”Tu ești lumina, tu ești sărbătoarea!”, sâmbătă noaptea, Alex Dima aduce tradiționala transmisie a Slujbei de Înviere la PRO TV de la ora 23:45.

 

În plus, în perioada aceasta, telespectatorii se vor bucura de filme tematice de Paște, de o listă lungă de filme pentru întreaga familie, precum și de 4 filme în premieră.

Program Paște 2021 la PRO TV

 

Pe lângă tradiționala slujbă de Înviere, PRO TV a pregătit un program dedicat întregii familii, care poate fi consulta pe www.protv.ro.

Ediție specială ”România, te iubesc!”, de Paște


De Paște, învățăm să iertăm cu o ediție de suflet a emisiunii ”România, te iubesc!” de la ora 18:00.

Alex Dima a stat pentru câteva zile alături de părintele Constantin Necula și a observat felul în care interacționează cu oamenii.

Sunt ani buni de când preotul umblă prin lume și vorbește despre Dumnezeu. S-au adunat peste 500 de conferințe pe care le-a ținut până acum, în diferite colțuri ale lumii, acolo unde a fost chemat și oamenii au avut nevoie de el.

Paștele este sărbătoarea bucuriei și speranței! Trăim vremuri în care, mai mult ca oricând, avem nevoie unii de alții. In duminica Învierii, vă prezentăm o ediției de suflet „România, te iubesc!". Stăm de vorbă cu părintele Constantin Necula, il urmărim în conferințele pe care le susține prin țară. A parcurs până acum mai bine de un milion de kilometri și a susținut peste 500 de conferințe. Are darul de a traduce Scripturile și dogma pe ințelesul oamenilor. Discutăm despre căile prin care ne putem întâlni cu noi și cu Dumnezeu, despre moarte și Înviere, despre aproapele nostru. Cum putem fi mai buni, mai împăcați, dar și cum să ne rugăm”, spune Alex Dima.

Să fim mai buni cu cei din jur, să căutam iertarea și să iertăm la rândul nostru!

Nu ratați ediția specială România, te iubesc!, duminică, de la ora 18:00.

”Românii au talent” în Vinerea Mare, de la 20:30!

 

Este săptămâna dinaintea sărbătorii Paștelui, iar căldura din suflet este întregită de posibilitatea de a-i vedea pe acei oameni care cred în talentul lor, care au muncit pentru a depăși orice provocare și care au curaj.

În Vinerea Mare, de la 20:30, Românii au talent revine cu o nouă ediție #unusiunu!

O puștoaică pe care cei din jur au poreclit-o ”plastelina” a pregătit un moment special, de gimnastică cu mult suflet.

Vizibil emoționată, aceasta a venit cu speranța că totul va fi bine: ”Pe scenă o să fie ca în visele mele”, va spune ea. Oare ce a pregătit și ce-l va face pe Andi Moisescu să spună că ”lumea se schimbă, iar copiii iau tot ce e mai bun”?

Un alt tânăr va demonstra că pasiunea este mai puternică decât orice imbold primit din exterior. Deși tatăl lui, șofer de tir, și-ar fi dorit să-l aibă alături pe drumul vieții, puștiul a descoperit că dansul este calea care îi aduce fericirea.

Vineri seară, el va urca pe scena talentului pentru a le arăta juraților ce-l pasionează cu adevărat. ”Îmi tremură aproape tot corpul”, va spune el înainte de a începe. Va reuși să demonstreze că a pornit pe drumul corect?

Ce ar putea face pe scena talentului un agent de securitate care este pasionat de vlogging? Să cânte trap, normal! Dacă nu credeți, în ediția de vineri, îl vom cunoaște pe un concurent de 27 ani, din Tuzla care a pregătit o piesă specială pentru această apariție.

 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

Tags: pro tv, paste, program,


VIDEO PROTVPLUS.RO