Naomi a fost hartuita de Tarky inaintea lui Mihai Traistariu!


Ultimul update: Miercuri 27 Iunie 2012 22:52
Sursa: Diana Babeanu
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Naomi sau, mai nou, Naomy International pe numele de scena, si-a amintit ca hartuitorul lui Mihai Traistariu, Tarky, i-a facut si ei ceva propuneri indecente si il desfiinteaza, nu ca Nikita, cu pumnul, ci cu vorba!

Naomi povesteste ca, tot intr-o vara, ca si in cazul lui Mihai, Tarky a facut o pasiune pentru ea. El era chelner la un restaurant din Eforie, dar "diva" nu l-a bagat in seama.

Tarky, bisexual si star in devenire, pretinde ca a avut o relatie cu Mihai Traistariu, dar ca totul s-a rezumat la episoade fara sex, dar foarte fierbinti. In replica, Mihai l-a dat in judecata.

Tu ce crezi ca eu bag in seama toti amaratii?!
Naomi
Naomi incearca sa explice cumva si ceea ce s-a intamplat cu Mihai Traistariu. Ea spune ca poate considera ca ei doi au crescut impreuna, pe la festivalurile de muzica usoara din Romania pe unde au umblat.

Pasiunea pentru muzica, timpul liber care nu prea exista in cazul artistilor, munca exagerata l-au facut pe Mihai sa nu prea aiba prietene, crede Naomi. Asa s-a iscat zvonul ca artistul ar avea alte orientari sexuale. 

Dar Naomi e convinsa ca toate barfele sunt... doar barfe si ca Mihai e fericit cu prietena lui Ioana.

Naomy International se pregateste de primul ei proiect muzical adevarat. Vineri va lansa un album cu muzica jazz.

VIDEO PROTVPLUS.RO