Mihai Trăistariu, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision. ”Sunt revoltat”

Ultima actualizare: 03-12-2018 18:00
mihai traistariu, facebook,
Mihai Traistariu/ Facebook

Prestația trupei The Humans pe scena Eurovision 2018 nu a convins publicul și juriul să o voteze pentru a ajunge în finală.

Mihai Trăistariu a comentat pe Facebook, criticând prestația României pe scena de la Lisabona, în cea de-a doua semifinală, dar și concursul.

”În seara asta, România nu s-a calificat în finală. Din 1996 nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva.Asta se întâmplă când laşi votul la întâmplare fără mâna unor specialişti. Din păcate, publicul românesc nu este fan Eurovision. Şi-atunci, el, publicul, neurmărind fenomenul votează la plesneală ori la cea mai mică influenţă venită din exterior. Piesa celor de la " The Humans" nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă ... unde e refrenul ? Piesei îi lipseşte un refren fredonabil.

Azi dimineaţă, la casele de pariuri din Europa, ţara noastră era pe locul 37 din 42. Înseamnă că, după primele repetiţii, chiar n-au adus niciun plus ca să urce în clasament în ochii publicului. Încă ceva. De ce văd aceeaşi lene de a încropi un show fain pe scenă? Cum să te duci cu ... nimic ? Cum să te prezinţi acolo cu acelaşi show pe care l-ai avut şi la selecţia naţională?

Ce e aşa greu să găseşti o idee? Asta se întâmplă când nu câştigi pe bune! Pierzi mai mult decât ai fi câştigat dacă ajungeai pe locul al II-lea, la finala românească.

E enervant la culme că, în ultimii ani, îşi baga nasul şi în Eurovision casele de discuri. L-au stricat şi pe ăsta. După ce, de ani de zile, îşi împart premiile între artiştii lor la aşa-zisele premii muzicale, acum au furat adevăraţilor muzicieni şi Eurovisionul.

Da, sunt revoltat! Pentru că, la finala românească, timp de 57 de minute trupa The Humans era cu 500 de voturi în spatele locului doi. În ultimele 3 minute au crescut cu 1000 de voturi şi au câştigat. În ultimele 3 minute, după ce au stat 57 de minute pe locul 2. Matematic, e imposibil.

Nu ştiu cine a făcut măgăria dar faptul e consumat! Mai are vreun sens să încerci să concurezi pentru România la anul! Categoric NU! Sunt atâtea țări curate la capitolul Eurovision. Îmi pare rău pentru români şi pentru România. Noi nu merităm asta. Chiar merităm ceva mai bun.” este mesajul publicat pe Facebook de Mihai Trăistariu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO