Ce spune Mihai Trăistariu despre prestaţia României de la Eurovision 2019

17-05-2019 09:29

Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a comentat pe Facebook prestaţia artistei Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, în cea de-a doua semifinală a concursului.

Deşi ţara noastră nu s-a calificat în finală, Trăistariu a lăudat-o pe Ester.

”România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”, a scris Trăistariu pe Facebook

Cântăreţul a comentat şi prestaţia vecinilor de peste Prut, dar şi a Macedoniei de Nord.

”Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (...), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit”, a mai scris artistul, care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, cu piesa ”Tornero”.

După părerea sa, Azerbaijan va câştiga marea finală de la Tel Aviv.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO