Mick Jagger, în vârstă de 74 de ani, a fost fotografiat cu noua sa iubită, de 22 de ani. Cum arată Noah Alfallah

30-10-2017 13:42

Noor Alfallah

Legendarul solist al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 74 de ani, a fost fotografiat de paparazzi cu iubita sa, Noor Alfallah, care are doar 22 de ani.

Cei doi au fost văzuți împreună la Paris, unde trupa Rolling Stones s-a aflat în turneu.

Potrivit Daily Mail, se pare că Mick Jagger s-ar fi întâlnit cu Noah, care este producător de film, pentru chestiuni legate de turneul trupei sale, care se numește ”No filter”.

O perioadă, rockerul străbunic a fost singur, după ce s-a despărțit de balerina de 31 de ani, Melanie Hamrick, cu care are 2 copii.

Mick are încă farmecul său legendar, însă chiar și membrii trupei sale au fost surprinși când cineva atât de tânăr și frumos ca Noor a venit la Paris ca să îl vadă. Amândoi sunt singuri și pare că se simt bine împreună, așa că mai bine lăsați-i în pace. Mick nu arată că ar lăsa-o mai încet. Și în mod cert a avut un zâmbet pe față și o sclipire în ochi”, a spus o sursă apropiată lui Jagger pentru tabloidul britanic.

 

Noor Alfallah provine din zona exclusivistă a Beverly Hills-ului din Los Angeles, fiind specializată în zona de show-bizz, la UCLA School of Theatre, Film and Television.

Cei doi ar fi făcut cunoștință prin intermediul unui porieten comun, producătorul Brett Ratner.

Pe 1 decembrie, formaţia britanică The Rolling Stones va lansa albumul „On Air”, care cuprinde înregistrări realizate în studioul BBC în anii 1960.

Materialul reprezintă, potrivit anunţului făcut pe pagina oficială de Facebook a trupei, o privire asupra perioadei de formare a trupei.

Aceasta este Stones la momentul în care a început totul, când membrii trupei cântau muzica pe care o iubeau - blues, R&B şi chiar country”.

Fiecare piesă înregistrată a fost restaurată prin tehnica „Audio Source Separation”.

Albumul este disponibil pentru pre-comandă în diverse formate, inclusiv vinil în ediţie deluxe.

Single-ul „Come On” va putea fi descărcat împreună cu achiziţionarea albumului în varianta CD şi digitală.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Între discurile de referinţă se numără ”Their Satanic Majesties Request” (1967), ”Beggars Banquet” (1968), ”Let It Bleed” (1969), ”Sticky Fingers” (1971), ”Exile on Main St” (1972), ”It's Only Rock 'n Roll” (1974), ”Tattoo You” (1981), ”Steel Wheels” (1989), ”Voodoo Lounge” (1994), şi ”Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară).

Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO