Kim Kardashian, tinta unui jaf armat de 10 mil. EUR, la Paris. Vedeta a fost amenintata cu pistolul si legata in baia casei

Ultima actualizare: 06-10-2016 07:04

Kim Kardashian a fost amenintata cu pistolul in apartamentul ei din Paris, luni dimineata, in jurul orei 3:00. Surse din politie au confirmat ca a fost vorba de un jaf armat, cinci atacatori parasind resedinta cu bijuteriide 10 milioane de euro.

Sotul ei, Kanye West, si-a intrerupt concertul de la Meadows Festival din New York pentru "o urgenta in familie", dupa incidentul in urma caruia Kim nu a fost ranita, dar s-a speriat teribil, relateaza The Guardian.

Cei doi s-au intors luni seara la New York, iar escorta pe care au avut-o este impresionanta. Papparazzi au fotografiat foarte multi agenti care ii insoteau pe strazi.

Potrivit CNN, cinci barbati inarmati, mascati si imbracati in uniforme de politisti, au intrat in resedinta privata ocupata de Kim Kardashian la Paris, un fost hotel amenajat acum ca o locuinta de lux.

Paznicul cladirii a fost incatusat de catre atacatori, nu inainte de a fi obligat sa descuie usa de acces catre apartamentul ocupat de Kim Kardashian.

Potrivit francetvinfo.fr, care citeaza surse din politie, vedeta a fost amenintata cu arma, legata si dusa in baie. Hotii au parasit resedinta dupa cateva minute, cu o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si, separat, un inel in valoare de 4 milioane de euro.

Kim Kardashian a plecat din Paris, la bordul unui avion privat, la cateva ore dupa jaful armat.

Ina Treciokas, purtatoarea de cuvant a vedetei, a confirmat incidentul pentru CNN, precizand ca este "foarte speriata, dar nu este ranita".

Kim Kardashian se afla la Paris de la mijlocul saptamanii trecute, pentru saptamana modei, alaturi de mama ei, Kris Jenner si de surorile Kourtney Kardashian si Kendall Jenner. Mama si cele doua surori sunt cazate la un hotel din Paris.

Potrivit presei, cei doi copii ai vedetei nu au fost implicati in acest incident.

Sotul ei era la New York si avea un concert, dar duminica noapte a plecat si el spre Paris. Kanye si-a intrerupt concertul chiar in mijlocul unei melodii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO