Justin Bieber și-a dat în judecată două admiratoare fiindcă l-au defăimat

Justin Bieber
Profimedia

Nu poți să spui chiar orice pe rețelele sociale, iar Justin Bieber tocmai a demonstrat că acest lucru te poate costa îngrozitor de scump. Artistul și-a dat în judecată două urmăritoare de pe Twitter.

Starul canadian este în război cu două femei care sunt abonate ale paginii sale de Twitter. Justin Bieber le-a dat în judecată pe femeile care semnează cu numele Danielle și Kadi, după ce acestea l-au acuzat public de agresiune sexuală.

Artistul a demontat toate acuzațiile și a adus probe care arată că cele două nu au urmărit decât să-l facă de râs.

Canadianul a cerut 20 de milioane de dolari, daune materiale, pentru defăimare, scrie revista People.

Acuzațiile au fost lansate prin intermediul rețelei Twitter, iar postările au fost văzute și distribuite de zeci de mii de persoane.

Citește și
justin bieber
Anunțul șoc făcut de Justin Bieber. De ce boală suferă artistul

Una dintre femeile incriminate susține că Justin Bieber a agresat-o în hotelul Four Seasons din Austin, Texas, în 2014.

Pe atunci, artistul avea o relație cu Selena Gomez. Avocații artistului spun că e imposibil ca faptele să fie adevărate, întrucât Bieber și iubita lui au fost împreună la un eveniment, unde el a cântat.

La finalul evenimentului, Bieber a fost fotografiat ieșind împreună cu Selena Gomez și deplasându-se la apartamentul Aibnb pe care îl închiriase pe durata șederii sale în LA.

Cealaltă femeie, Kadi, a postat un mesaj similar, susținând că Bieber a invitat-o, în mai 2015, la hotelul din New York în care era cazat. Acolo, susține femeia, a fost agresată sexual.

Acuzațiile sunt imposibile din punct de vedere factual, dezvăluind fără îndoială că postarea sa publică este complet fabricată, o farsă elaborată”, se arată în documentele depuse la dosar. Avocații lui Bieber vor să obțină despăgubiri uriașe în urma acestui proces și le acuză pe femeile în cauză că au urmărit să devină celebre pe spinarea unui artist internațional.

Conform avocaților, în noaptea cu pricina, la ora la care Kadi susține că a fost abuzată sexual, Justin Bieber se afla la Met Gala, gala anuală de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan al Artei din New York.

Kadi a recunoscut pe pagina ei de Twitter că vrea să fie celebră, să fie o starletă într-un serial Netflix folosindu-se de Twitter”, se mai arată în dosar.

Vezi și VIDEO: Luna pride pe Tiktok

Citește și...
Transformarea lui Justin Bieber: cum arată la jumătate de an după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme
Transformarea lui Justin Bieber: cum arată la jumătate de an după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme

La începutul anului, Justin Bieber își șoca fanii cu afirmația că a fost diagnosticat cu două afecțiuni grave: boala Lyme și mononucleoză. După un tratament riguros, artistul pare că și-a revenit fizic și psihic.

Anunțul șoc făcut de Justin Bieber. De ce boală suferă artistul
Anunțul șoc făcut de Justin Bieber. De ce boală suferă artistul

Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat miercuri că suferă de boala Lyme, informează AFP.

Primele imagini de la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin. Ce vedete au fost la invitate
Primele imagini de la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin. Ce vedete au fost la invitate

Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele pentru a doua oară, de data aceasta în cadrul unei ceremonii religioase, desfăşurată luni, în prezenţa familiei şi a prietenilor, într-o staţiune din Carolina de Sud.

Justin Bieber, la un pas de sinucidere. De ce
Justin Bieber, la un pas de sinucidere. De ce "nu-şi mai dorea să trăiască"

Justin Bieber a vorbit despre problemele sale din trecut.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.