Justin Bieber și-a dat în judecată două admiratoare fiindcă l-au defăimat

Ultima actualizare: 26-06-2020 11:35
Justin Bieber
Profimedia

Nu poți să spui chiar orice pe rețelele sociale, iar Justin Bieber tocmai a demonstrat că acest lucru te poate costa îngrozitor de scump. Artistul și-a dat în judecată două urmăritoare de pe Twitter.

Starul canadian este în război cu două femei care sunt abonate ale paginii sale de Twitter. Justin Bieber le-a dat în judecată pe femeile care semnează cu numele Danielle și Kadi, după ce acestea l-au acuzat public de agresiune sexuală.

Artistul a demontat toate acuzațiile și a adus probe care arată că cele două nu au urmărit decât să-l facă de râs.

Canadianul a cerut 20 de milioane de dolari, daune materiale, pentru defăimare, scrie revista People.

Acuzațiile au fost lansate prin intermediul rețelei Twitter, iar postările au fost văzute și distribuite de zeci de mii de persoane.

Una dintre femeile incriminate susține că Justin Bieber a agresat-o în hotelul Four Seasons din Austin, Texas, în 2014.

Pe atunci, artistul avea o relație cu Selena Gomez. Avocații artistului spun că e imposibil ca faptele să fie adevărate, întrucât Bieber și iubita lui au fost împreună la un eveniment, unde el a cântat.

La finalul evenimentului, Bieber a fost fotografiat ieșind împreună cu Selena Gomez și deplasându-se la apartamentul Aibnb pe care îl închiriase pe durata șederii sale în LA.

Cealaltă femeie, Kadi, a postat un mesaj similar, susținând că Bieber a invitat-o, în mai 2015, la hotelul din New York în care era cazat. Acolo, susține femeia, a fost agresată sexual.

Acuzațiile sunt imposibile din punct de vedere factual, dezvăluind fără îndoială că postarea sa publică este complet fabricată, o farsă elaborată”, se arată în documentele depuse la dosar. Avocații lui Bieber vor să obțină despăgubiri uriașe în urma acestui proces și le acuză pe femeile în cauză că au urmărit să devină celebre pe spinarea unui artist internațional.

Conform avocaților, în noaptea cu pricina, la ora la care Kadi susține că a fost abuzată sexual, Justin Bieber se afla la Met Gala, gala anuală de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan al Artei din New York.

Kadi a recunoscut pe pagina ei de Twitter că vrea să fie celebră, să fie o starletă într-un serial Netflix folosindu-se de Twitter”, se mai arată în dosar.

Vezi și VIDEO: Luna pride pe Tiktok

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO