Jude Law, surprins de paparazzi în Londra. Cum arată actorul după ieșirea din carantină

Ultima actualizare: 17-08-2020 17:08
Jude Law
Profimedia

Jude Law este unul dintre cei mai apreciați actori din industria cinematografică. În vârstă de 47 de ani, acesta a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea sport pe străzile din Londra.

După perioada de carantină, care i-a influențat vizibil stilul de viață, Jude Law încearcă să își recapete forma fizică.

Îmbrăcat în echipament sportiv, Jude Law a fost fotografiat în timpul unei sesiuni de alergare prin cartierele londoneze. În imaginile surprinse de paparazzi actorul arată neîngrijit, cu o barbă mare, inestetică și cu părul netuns.

Daily Mail scrie că Jude Law este departe de look-ul care l-a făcut celebru, însă eforturile sale sunt de apreciat. Vedeta își dorește să arate din nou impecabil, iar consecvența își spune cuvântul, rezultatele fiind deja vizibile.

Jude Law este căsătorit cu Phillipa Coan, în vârstă de 33 de ani. Actorul a fost fotografiat acum câteva zile după ce a cumpărat un tort și lumânări de culoare roz, iar presa mondenă a speculat că sunt șanse mari ca soția sa să fi născut.

Cuplul nu a confirmat zvonurile, dar un set de fotografii realizat de paparazzii la începutul lunii august pare să elucideze misterul.

Cei doi formează un cuplu din anul 2015 și s-au căsătorit în 2019, la Old Marylebone Town Hall, în Londra.

Jude Law a mai fost căsătorit cu designerul și actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003. Aceștia au împreună trei copii: pe Rafferty, de 23 de ani, Iris de 19 și Rudy, în vârstă de 17 ani.

Actorul mai are încă două fiice, din relații anterioare: pe Sophia, în vârstă de 10 ani, cu modelul Samantha Burke, și pe Ada, de 5 ani, cu artista Catherine Harding.

Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO