J Balvin s-a îmbolnăvit de Covid-19: „Nu este o glumă și o poveste mediatică”

Ultima actualizare: 15-08-2020 08:58

Artistul columbian J Balvin a anunţat joi că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu boala COVID-19, care "l-a afectat serios", motiv pentru care a trimis un mesaj de avertisment.

Într-un mesaj video transmis din vila sa din oraşul columbian Medellín pentru a mulţumi pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud, artistul a spus că a trecut "prin zile grele" şi "foarte complicate" şi a subliniat că pandemia "nu este o glumă şi nici o poveste mediatică", lansând totodată un apel în care i-a îndemnat pe tineri să se ferească de coronavirus.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El premio a ‘Vídeo Con El Mensaje Más Poderoso’ es para “Rojo” de @jbalvin ???? #PremiosJuventud

A post shared by Premios Juventud (@premiosjuventud) on

J.Balvin a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun mesaj al unui videoclip. Este vorba de piesa "Rojo", ce spune povestea dureroasă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină provocat de scrierea unui SMS în timp ce se îndrepta spre spitalul unde urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Ediţia din 2020 a Premiilor Juventud este prima gală de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei, fiind desfășurată în Miami.

Prin anunţul făcut, Balvin se alătură listei artiştilor latino care au contractat COVID-19, boală de care au suferit de asemenea alţi compatrioţi ai artistului, precum Karol G, Prince Royce, Chiquis Rivera şi Lorenzo Méndez. Lista îi include şi pe prezentatorii programului "Despierta América", Karla Martínez şi Alan Tacher - alături de soţia sa Cristy Bernal - Antonio Banderas, Camila Sodi şi mulţi alţii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO