Johnny Depp revine in rolul Palarierului din "Alice in Tara Minunilor". Ce l-a convins pe actor sa joace in noul film

09-05-2016 14:01

Nu mai este mult pana cand il vom vedea pe Johnny Depp pe scena de la Romexpo, in rol de chitarist al formatiei The Hollywood Vampires.

Pana la concertul de pe 6 iunie, il puteti admira facandu-si meseria care l-a consacrat: starul il intruchipeaza din nou pe Palarierului din "Alice in Tara Minunilor", o continuare a filmului din 2010.

Producator este cel care a regizat prima parte- faimosul Tim Burton- care s-a asigurat ca viziunea lui asupra cartii lui Lewis Carroll se pastreza si de data aceasta.

In filmul Alice In Tara Oglinzilor, Johnny Depp, Mia Wasikowska si Helena Bonham Carter imbraca din nou costumele fantastice ale personajelor pe care le-au interpretat acum 6 ani. Glumind, actorul a povestit cum a acceptat sa joace din nou rolul excentricului Palarier.

Rolul i se potriveste manusa cameleonicului Depp.

O aparitie noua in distributie este Sacha Baron Cohen, in rolul Timpului, un personaj jumatate om, jumatate ceas. Sursa lui de inspiratie a fost cel putin insolita: "Am incercat sa creez acest personaj imatur, incredibil de narcisist si extrem de nepotrivit pentru cea mai importanta sluja din lume...e un pic ca Donald Trump".

Jurnalistii l-au intrebat pe Johnny Depp ce sfat i-ar da versiunii lui mai tinere: "Sa stau departe de orice lucru care ii face pe oameni sa se holbeze la mine cand sunt la restaurant... sau sa ma urmareasca in drumul spre hotel, in masini si pe motociclete. Si sa ii evit pe cei care scriu povesti ridicole, uneori extrem de amuzante insa, despre mine si familia mea"

Alice in Tara Oglinzilor apare in cinematografele de la noi pe 27 mai.


VIDEO PROTVPLUS.RO