Înregistrarea convorbirii Andreei Antonescu la 112: „Ștefan, vreau să plec acum de aici”

×
Codul embed a fost copiat

Cântăreaţa Andreea Antonescu a revenit în centrul atenţiei, în urma unui incident stânjenitor. Ea a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru că a sunat nejustificat la numărul unic de urgenţă.

Potrivit poliţiştilor, Andreea Antonescu ar fi susţinut că în urma unui conflict cu iubitul ei, ar fi sechestrată într-un apartament din Iaşi. Când au ajuns la adresa, agenţii au constatat că lucrurile, nu erau deloc aşa. Pe zi, Andreea Antonescu, a povestit că de fapt un copil, aflat în vizită, s-ar fi jucat cu telefonul ei.

Andreea Antonescu şi iubitul ei, Ştefan Manolache, au în Iaşi o spălătorie auto şi un mic restaurant cu autoservire.

Miercuri noapte, la 12 şi jumătate, cântăreaţa a sunat la 112 şi a cerut sprijinul unui echipaj de poliţie. Discuţia pe care Andreea Antonescu o avea în acelaşi timp cu partenerul ei au indus ideea că este ţinută cu forţa într-un apartament.

ÎNREGISTRARE APEL LA 112:
"Operator 112: 112, ce urgență aveți?
Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la...
Operator 112: Unde e asta?
Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.
Operator 112? Unde doamnă?
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici. (...) Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci."

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

În urma acestui apel, în dispeceratul poliţiei din Iaşi s-a dat alarma. Mai bine de două ore agenţii au încercat să o localizeze pe cântăreaţă.

La ora 3:00, un echipaj a ajuns la ea. Andreea Antonescu, susţin reprezentanţii Poliţiei din Iaşi, era binedispusă şi nu avea pe corp urme de violenţă. În plus, părea ca să se simte bine, alături de partenerul ei.

Întrebată de ce a alertat Serviciul Unic de Urgenţă, Andreea Antonescu nu a recunoscut apelul.

Andreea Antonescu: "Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ştefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările. Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile."

Poliţiştii susţin însă că lucrurile au stat altfel.

Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Am fost sunaţi de o femeie de 37 de ani din Bucureşti cu privire la faptul care are un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi."

În Iaşi, apelul la 112 a pus în mişcare mai multe echipaje de poliţie. Agenţii au ajuns inclusiv la tatăl iubitului cântăreţei, un cunoscut om de afaceri şi politician din Iaşi.

Mircea Manolache, tatăl iubitului Andreei: „La 4 şi 10 m-am trezit cu o maşină de la Poliţie, de la secţia 2, în sensul că a fost sunat la 112 de pe un telefon care aparţine firmei. M-a întrebat de Ştefan, el nu locuieşte cu mine, e în altă parte. Mi s-a spus că a fost sunat serviciul 112 în sensul că Andreea ar fi răpită, vă daţi seama cum am reacţionat. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe fiul meu, am vorbit cu el, l-am rugat să mi-o dea pe Andreea, mi-a dat-o.”

Poliţiştii au amendat-o pe Andreea Antonescu cu 4.000 de lei pentru că a apelat nejustificat seriviciul unic de urgenţă. Cântăreaţa şi iubitul ei susţin că vor plăti această sumă deşi nu se considera vinovaţi.

Ştefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu: „Eram cu prietenii şi unul dintre puşti a apelat chiar de pe acest telefon 112. Cei de la poliţie şi-au făcut treaba foarte bine, s-au ghidat pe ceea ce au auzit pe fundal. O să plătim amenda.”

Andreea Antonescu: "Partea care m-a bucurat şi spun sincer a fost faptul că autorităţile şi-au făcut datoria şi am fost vizitaţi de poliţie, domnii poliţişti erau destul de îngrijoraţi şi m-au luat şi pe mine de o parte tocmai pentru a discuta //partea proastă e că m-aş putea numi omul nepotrivit la momentul nepotrivit în locul nepotrivit s-a lăsat cu o amendă destul de usturătoare."

Andreea Antonescu a devenit cunoscută la sfârşitul anilor '90 când făcea parte din formaţia ANDRE, alături de Andreea Bălan.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Andreea Antonescu, primele declarații după apelul la 112. Ce explicații le-a dat polițiștilor
Andreea Antonescu, primele declarații după apelul la 112. Ce explicații le-a dat polițiștilor

Cântăreaţa Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, miercuri noaptea, pentru că a sunat nejustificat la numărul unic de urgenţă.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.