Horoscop 30 martie 2023, cu Neti Sandu. Cine va avea parte de un surplus financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a provocărilor. Apar vești, oameni, situații care ne pot da viața peste cap, dar o să fim pe fază și vom face față neprevăzutului.  

Vibrația zilei este 3 și o să rezolvăm multe cu spusul - să spunem clar și răspicat ce și cum.

Horoscop 30 martie 2023 - BERBEC

Solicitări din toate direcțiile, dar și voi le cereți altora ajutorul că apar neprevăzute și nu vreți să lăsați lucrurile în suspans, vreți să fiți prompți în replică.

O să puneți niște lucruri în ordine, vă prezentați la un interviu, dați concurs pentru ocuparea unui post și o să fie cu succes.

Apare de undeva un surplus salarial, poate din colaborări sau partenerul de cuplu aduce mai bun mai mulți bani în casă. E un surplus financiar la voi.

Horoscop 30 martie 2023 - TAUR

O să interacționați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un proiect - cu pretenții - și o să vă mobilizați că lumea, că mai aveți și alte treburi pe cap.

O stare de bine, poate preia cineva din sarcinile voastre, ori poate v-ați îndrăgostit și vă aflați în acea baie de endorfine.

Poate lucrați la ceva în particular, veți fi descoperit o pasiune, se poate să câștigați și bani de pe urma acestei pasiuni în momentul de față.

Horoscop 30 martie 2023 - GEMENI

Se adună prietenii care or să fie alături de voi, fie că aveți în comun afaceri, fie că sunt chestiuni de ordin personal, vi se întinde o mână de ajutor.

Un nou proiect la orizont care o să aducă bani și o sa vă puteți pune și în valoare ca poate va fi de anvergură.

Apar cheltuieli neprevăzute la voi, dar să-i vezi și confirmări de colaborări pe care le așteptați de mult și uite că au apărut.

Horoscop 30 martie 2023 - RAC

E o conjunctură favorizantă avansării la slujbă. Poate e o numire în funcție sau dați concurs, că mai sunt și alți candidați. Va fi o provocare pentru voi.

E cineva care a lipsit din viața voastră și vrea să recupereze timpul pierdut și pe voi, în mod special, că sunteți de valoare.

Horoscop 30 martie 2023 - LEU

Poate vi se ivește ocazia să luați bilete de vacanța la un preț rezonabil și o să vă asigurați un concediu de vis, că ați tânjit după așa ceva.

O să apară cineva care vrea să formați un cuplu și o să vă puteți înțelege, cu condiția să fiți singuri, fără obligații contractuale.

Se poate să aveți treburi importante de rezolvat și să luați legătura cu diverși oameni care vă pot scoate dintr-o încurcătură.

Horoscop 30 martie 2023 - FECIOARĂ

O să vina oferte de lucru și e de văzut ce se întâmplă, ce alegeți și dacă le puteți duce la bun sfarsit că aveți deja prea multe pe cap și nu se rezolva de la sine.

Sunt ceva promisiuni de viață mai bună în cuplu și o să fiți mai receptivi la cerințele partenerului, nu o să-l mai lăsați de izbeliște.

E bine să vă chivernisiți și mai bine banii, așa cum știți voi, ca să vă ajungă pentru că o să fie situații la care nu vă așteptați și chiar e nevoie de o rezervă de bani.

Horoscop 30 martie 2023 - BALANȚĂ

E momentul să vă așezați la casa voastră și o să vă gândiți serios la legalizarea relației și poate n-ar trebui să vă gândiți la bani, că ați putea face o petrecere în cadru restrâns.

Se observă un oarecare disconfort sufletesc pentru că au rămas niște lucruri nespuse și până nu stați de vorbă cu partenerul nu o să vă liniștiți.

Să știți că șefii au mari așteptări de la voi și, după cum v-ați obișnuit, nu o să-i dezamăgiți, că și voi ați ridicat ștacheta foarte sus și vreți să impresionați normal.

Horoscop 30 martie 2023 - SCORPION

Se poate să recurgeți la un credit bancar dacă vreți să vă luați o locuință sau vă trebuie o mașină nouă sau pentru alte lucruri necesare pentru voi și ai voștri.

Se poate să scoateți bani de la saltea să mai luați câte ceva pentru casă, acum, în prag de sărbători, că să vă înnoiți cumva.

La voi apare cineva care vă poate fi partener de cuplu, că poate v-ați săturat și voi de singurătate.

Horoscop 30 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Se poate să recurgeți la un credit bancar dacă vreți să vă luați, o locuință sau vă trebuie o mașină nouă ori pentru alte lucruri necesare pentru voi și ai voștri.

Se poate să vă descoperiți un hobby care vă poate ocupa tot timpul liber, dar o să vă refaceți starea de spirit, că e ceva care vă destinde.

E lume multă care vă susține, poate aveți activități comune. Vă duceți și în societate la un spectacol, oricum. O să aveți o stare de spirit foarte bună.

Horoscop 30 martie 2023 - CAPRICORN

V-au rămas niște treburi nerezolvate pe-acasă și poate or să pună toți umărul să vă uniți forțele să terminați curățenie, aprovizionare și ce mai trebuie.

Sunt chestiuni de serviciu care se cer remediate din mers, și o să se încheie cu bine un proiect, ca să vă puteți lua banii.

Voi o să interacționați cu niște oameni care pun mare preț pe valoarea voastră și este de aici o colaborare.

Horoscop 30 martie 2023 - VĂRSĂTOR

Sunt niște acte pe care trebuie să le semnați mai demult, dar abia acum s-au deblocat niște trasee și o să intrați în linie dreapta cu legalizările.

O să vă priască munca în colectivitate, și o să aveți o stare de spirit mult mai bună că o să scăpați de tensiuni.

La voi se conturează o reușită, o să vedeți în plan birocratic, faceți rost de semnături ca să avansați cu proiectele de tot felul.

Horoscop 30 martie 2023 - PEȘTI

Se poate să o tot țineți în negocieri până o să vă puneți de acord cu angajatorii că nu o să vă lăsați pe mâna lor, o să vreți să vă impuneți și punctul vostru de vedere.

O să vă faceți timp și pentru mondenități că aveți nevoie de o gură de oxigen, să vă revigorați.

Vi se fac oferte de lucru și va fi frumos ambalată, așa încât să vă convingă și să nu puteți refuza, mai ales dacă aveți nevoie de bani normali.

Citește și...
Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac
Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac

Horoscop 4 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Este un tumult care ne va ajuta atât în treburile noastre, cât și în distracție, dar totul este să păstrăm un echilibru și măsură în toate.  

Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare
Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare

Horoscop 3 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să profităm la maximum de timpul liber, de starea de bine pe care o simţim, de anturajul care e pe tiparul nostru şi o să ne refacem forţele  

Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie
Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie

O să mai lăsăm de la noi dacă vrem să fie armonie în relaţie că, pe alocuri, spiritele sunt mai încordate. Noi însă vrem să fim fericiţi.  

Recomandări
Regele Charles și-a pupat vecinele din Valea Zălanului. Darul care l-a făcut curios: ”Abia aștept să gust! Pentru ce e bun?”
Regele Charles și-a pupat vecinele din Valea Zălanului. Darul care l-a făcut curios: ”Abia aștept să gust! Pentru ce e bun?”

Regele Charles al III-lea își trage sufletul în aceste zile în locurile de poveste din Transilvania, la care tânjește an de an. Suveranul britanic a zâmbit fericit când a ajuns în Valea Zălanului, unde oamenii l-au așteptat cu bucurie și cu multe flori.  

Recep Erdogan a fost investit oficial președinte al Turciei, la al treilea mandat și după 20 de ani de putere
Recep Erdogan a fost investit oficial președinte al Turciei, la al treilea mandat și după 20 de ani de putere

Recep Tayyip Erdogan a depus jurământul ca șef al statului şi îşi începe noul mandat prezidențial de 5 ani, după alţi 20 în care s-a aflat la putere, întâi ca premier, apoi ca președinte al Turciei.

Incendiu la un hotel-restaurant din Mândra, județul Brașov. Persoanele aflate în interior s-au autoevacuat
Incendiu la un hotel-restaurant din Mândra, județul Brașov. Persoanele aflate în interior s-au autoevacuat

Un incendiu a cuprins, sâmbătă seară, acoperişul unui hotel-restaurant din localitatea Mândra, judeţul Braşov, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Persoanele care se aflau în clădire au reuşit să iasă.