Al Bano, amenințare la adresa securității Ucrainei. "Vă salută teroristul"


Ultimul update: Miercuri 13 Martie 2019 10:01
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2019 08:01
Categorie: Stiri Mondene

Al Bano, pericol public, în Ucraina! Ministerul Culturii de la Kiev l-a inclus pe îndrăgitul cântăreț italian pe lista persoanelor considerate o amenințare la adresa securității naționale.

Asta după ce şi-a exprimat aprecierea pentru Vladimir Putin, într-un interviu radiofonic.

"Nu suntem prieteni pentru că e imposibil ca eu să fiu prieten cu un om atât de puternic, dar am avut șansa să-l întâlnesc în trei ocazii diferite și pot spune că e o persoană extraordinară", a mărturisit Al Bano.

Cântărețul italian și fosta lui soție, Romina Power, erau adevărați idoli în Uniunea Sovietică, în anii '80 și încă sunt populari în Rusia de azi.

În Ucraina, lista persoanelor care constituie o amenințare la adresa securității naționale este completată permanent de Ministerul Culturii, pe baza solicitărilor de la diferite agenții publice. Acum conține 147 de nume.

"Bună dimineața tuturor, vă salută "teroristul"! Al Bano, teroristul. Al Bano, poți să ne spui cum te-ai simțit când ai auzit de această listă neagră? Prima mea impresie a fost că era o păcăleală de 1 aprilie timpurie. Eram în drum spre Zagabria, așa că n-am avut timp să urmăresc ce se întâmplă, dar am început să primesc o mulțime de apeluri, oamenii mă întrebau ce se întâmplă."

Cunoscutul canteret italian Al Bano a ajuns de urgenta la spital din cauza unor probleme cardiace
Fiica lui Al Bano si a Rominei Power, ucisa de un criminal in serie. Testul ADN ar putea rezolva un mister vechi de 20 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO