Expoziția de artă ”The Garden of Beauty” va fi deschisă în București cu un concert Zoli Toth

04-02-2021 12:49


Garden of Beauty

Expoziția de artă ”The Garden of Beauty” se deschide joi, 4 februarie, de la ora 19.00, la galeria Mecena Art din București, cu un concert susținut de Zoli Toth.

Potrivit unui comunicat de presă, deschiderea expoziției, care are loc mai întâi pentru presă, va fi însoțită de un spectacol de lumini.

Concertul va avea o durată de 10 minute, cu piese de pe noul album al artistului, care urmează să fie lansat.

Imediat după acest show, expoziția va putea fi vizitată, urmând ca în perioada 5 februarie – 15 martie să fie deschisă publicului larg.

The Garden of Beaty este tributul frumuseții și al feminității, ținut secret și desprins din Grădina Raiului. Este un spațiu metafizic, în care nu există noțiunea dualității, a păcatului sau a nuanțelor de bine și de rău. Albul se întinde peste tot în jur, în iarbă, în copaci, în pământ, doar ca să accentueze culorile, care sunt vibrații ce compun corpul feminin. Fiecare tablou din această colecție, fie că vorbim despre artă abstractă, despre nuduri sau portrete, este un fruct, un copil al acestei naturi.

 

Copilul se naște în ocrotirea copacului, își ia propriul drum, pentru ca, în final, să devină și el alb, să fie și el dătător de viață. The Garden of Beauty te face să vezi în liniște sunetul apelor, ciripitul păsărilor, vocile copiilor, să asculți mirosul de mentă, să reacționezi la fiecare tablou, pentru că simțurile se vor uni în expoziția de pictură semnată de Josem și pusă în scenă de MECENA.ART.” - se mai arată în comunicatul organizatorilor acestui eveniment.

Accesul în expoziție se face numai după măsurarea temperaturii și purtând mască de protecție (medicală sau non-medicală). De asemenea, în expoziție este permis accesul a maxim 5 persoane simultan.

 

Artist: Josem
Curator: Silvana Dulamă-Popa
Director Creativ: Alin Popa
Sunet: Alex Mihuț

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO