Elevii lui Tudor Chirila de la Vocea Romaniei i-au facut o frumoasa surpriza antrenorului: "Acum trebuie sa imi dea ei nota"

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Trei zile ne mai despart de semifinala de la "Vocea Romaniei". Vineri, cei 8 concurenti ramasi in competitie vor sa demonstreze ca merita un loc in marea finala.

Pana atunci ei incearca sa "prinda" cat mai multe secrete de la antrenori. Elevii lui Tudor Chirila, in formula completa si cu cei care au fost eliminati, i-au facut o surpriza si au mers la un concert al trupei Vama.

Ligia si Tiberiu au vrut sa-si ia prin surprindere antrenorul si au mers la un concert al trupei Vama, ca sa "fure" meserie.

Tudor Chirila: Chiar am fost surprins, am zis , bai astia au venit. Acum trebuie sa-mi iau notele de la ei. Nici nu indraznesc sa ma duc, fiindca ei toti sunt voci foarte bune.

Si, daca tot s-au intalnit, au discutat si despre finala.

Colegii lui Tudor din trupa Vama au si ei preferinte.

Dincolo de distractie, Tudor si echipa sa muncesc enorm pentru marea provocare de la Vocea Romaniei. Mai sunt doar trei zile, iar tensiunea se simte.

Ligia Hojda, sau "vocea de film", cum o numesc ceilalti, are inima stransa de emotie. Daca va ajunge in finala, va trebui sa o elimine pe sora ei. Tin foarte mult una la cealalta, dar trofeul e unul singur.

In semifinala va canta si Tiberiu Albu, tanarul care a ridicat publicul in picioare si nu a mai lasat loc de comentarii din partea antrenorilor.

Tiberiu: "O sa ajung in finala si o sa castig".

Vineri seara, Tudor Chirila, alaturi de Ligia si Tiberiu vor canta impreuna o piesa a trupei Vama. Au voci diferite, dar sunt siguri ca melodia le va iesi de minune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO