Semifinala Vocea Romaniei. Ce conflicte au aparut in echipa lui Smiley inainte de confruntarea de vineri

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Se apropie semifinala Vocea Romaniei si au mai ramas doar opt concurenti. Pe zi ce trece lupta lupta devinse tot mai stransa, iar vocile tot mai determinate.

Stresul si oboseala s-au acumulat iar momentele tensionate sunt tot mai dese. Smiley a ramas in concurs cu doua voci, Gelu Graur si Aliona Munteanu, iar presiunea incepe sa se simta si apar conflicte. Pe ultima suta de metri, antrenorii si concurentii se folosesc de toate armele in lupta de a castiga publicul.

Gelu Graur
a fost politist, iar in 2010 a plecat in Kongo, unde a fost in slujba guvernului britanic. Dupa patru ani, de indata ce a pasit pe pamant romanesc, a primit un telefon si a aflat ca misiunea lui s-a incheiat. Povestea lui a reusit sa impresioneze publicul, iar conflictul nu a intarziat sa apara.

Concurentul a fost uimit de tunura pe care a luat-o si a decis sa lamureasca lucrurile. "Eu nu sunt un caz social. Am un pub, chitara, de toate. Daca ei vor sa vorbeasca, sa o faca. Eu am venit sa cant. Am avut o problema, da, si am spus", a marturisit el.

Gelu a reusit ca castige inimile celor de acasa, iar acestia l-au votat de doua ori. El vrea acum sa le dovedeasca tuturor ca talentul sau si nu povestea, poate sa castige Vocea Romaniei.

In semifinala se lupta din greu si Aliona, cea alaturi de care Smiley a decis sa mearga mai departe. Cantareata are 25 de ani si este cunoscuta in Republica Moldova, dupa ce a reprezentat tara la Eurovision. "Sunt o fata simpla. Da, au fost si lacrimi, am avut emotii, dar vreau sa ma intorc acasa triumfatoare", a marturisit ea.

Aliona a terminat Facultatea de Jurnalism, insa nu a profesat niciodata. Are si o alta pasiune, croitoria. Acasa, in Moldova, isi crea singura tinutele de scena. Pentru emisiunea de vineri, Smiley si echipa sa repeta zilnic. Va fi un moment special, in care antrenorul si cei doi concurenti vor canta impreuna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO