Dezbracate pe coperta! Pe care o preferi?

Dată publicare: 26-05-2009 00:00
Dată actualizare: 19-10-2012 10:15


Jessica Alba

Doar mana sau cate o bucatica de material mai acopera cate ceva din partile intime ale vedetelor care au lasat de-o parte inhibitiile si le-au aratat muritorilor de rand corpul bine lucrat la sala sau in Photoshop.

Demi Moore, cu burta maricica in august 1991, sau Monica Bellucci, in iulie 2004, au trecut peste faptul ca erau gravide si au aratat lumii intregi ca sunt mandre de corpul lor. Britney Spears era si ea insarcinata pe coperta unei reviste cunoscute din august 2006.

Christina Aguilera a pozat aproape goala, pentru doua reviste, la interval de doar cateva luni. Nici Jennifer Aniston nu se lasa mai prejos.

Au existat si cupluri care s-au lasat imortalizate. Precum Tom Cruise si Nicole Kidman, care au divortat insa intre timp.

N-au pierdut prilejul sa isi arate nurii Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Jessica Biel sau Jessica Alba.

In februarie 2006, Scarlett Johansson si Keira Knightley nu ratau ocazia unui pictorial in trei, cu un domn la costum, in timp ce Angelina Jolie poza cam "imbracata", tot in 2006.

Daca e vorba de mai pudice, Mariah Carey pare acoperita cu perdeaua, intr-un pictorial din 2007, iar Paris Hilton a ales un... ursulet, in timp ce Nicole de la Pussycat Dolls e fericita ca are parul lung.

Nu le-am uitat nici pe Megan Fox cea sexy, pe Kate Winslet, cam retusata, sau pe Eva Mendes, foarte fierbinte.

Sursa: entertainmentwise.com


VIDEO PROTVPLUS.RO