Cum poti participa gratuit la filmarile sezonului sapte ''Romanii au Talent''. Mihaela Radulescu: "Cel mai tare din toate"

Ultima actualizare: 25-10-2016 00:57

Au inceput filmarile pentru cel de-al 7-lea sezon al emisiunii ''Romanii au Talent''. Juratii s-au instalat confortabil in fotolii si sunt gata sa se lase cuceriti de reprezentatiile concurentilor, iar voi cei de acasa sunteti invitati in public.

Va asteapta inca cinci zile pline de umor la Palatul copiilor din Capitala, luni 24 octombrie, dar si in 1, 2, 5 si 6 noiembrie.

In direct pot urmari toti cei care se grabesc spre Palatul copiilor, care in aceste zile gazduieste cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii! Intrarea este libera, iar publicul are ocazia sa ii urmareasca pe talentati de la 11 si de la 17.

Pavel Bartos si Smiley: ''Cum e sezonul asta? Este unul extraordinar, neasteptat! Chiar acum am avut de-a face cu un roman get-beget, niste chinezi inalti si ne-au uimit din toate punctele de vedere. Mi se pare ca Romania a devenit asa un loc in care au venit toate rasele pamantului si romanii au talent cu precadere!"

Noul sezon a adunat multe talente care ii pun in incurcatura pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu.

Mihaela Radulescu: "Cel mai tare din toate, cel putin dupa sezoanele prinse de mine. Pentru ca am avut marfa si il avem pe Florin intr-o forma absolut de zile mari!"

Andra: "Se vede ca ne-am imprietenit de-a binelea in noua formula si ca ne simtim bine unul cu celalalt si e o echipa extraordinar de unita si mi se pare ca lucrurile ies mai bine."

Andi Moisescu: "Deocamdata pregatim publicului un platou cu tot ce-i mai bun pe el, ca sa poata sa aleaga mai usor. Am identificat talente cum n-am mai vazut, dar in fiecare sezon apar lucuri noi si neasteptate. M-am obisnuit deja cu ideea asta. Sunt extrem de incurcat in ceea ce priveste butonul auriu pentru ca am numai unul la dispozitie."

Si castigatorul va fi numai unul. Dar pana sa ajungem acolo concurentii au deocamdata nevoie de aplauze din public, ca sa prinda cat mai mult curaj pe scena.

Mihaela Radulescu: "Nu stiu daca v-ati prins, dar noi am ajuns in Bucuresti cu preselectiile pentru Romanii au Talent si m-as bucura tare mult sa va vad in public si sa ne zambim reciproc!"

Luni este programat un nou spectacol, la fel si in 1,2, 5 si 6 noiembrie! Va asteptam in public!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO