Cea mai tare echipă. Imaginile cu Serena Williams și fiica ei pe terenul de tenis i-au emoționat pe toți

Dată publicare: 03-07-2020 09:47
Dată actualizare: 03-07-2020 10:33


Serena Williams

Mulți fani s-au înduioșat când au văzut imaginile cu Serena Serena Williams și fiica ei, Alexis Olympia, de numai 2 anișori, pe terenul de tenis.

Într-o serie de imagini încărcate pe contul ei personal de Instagram, Williams și fiica ei Alexis Olympia Ohanian Jr. arată că așchia nu sare departe de trunchi și că micuța poate călca pe urmele mamei fără niciun fel de ezitare.

 

Cele două sunt asortate din cap până în picioare, lucru pe care îl fac de mult timp, fapt care a contribuit la o mulțime de reacții din partea celor care urmăresc contul de Instagram al Serenei: "O iubesc și te iubesc și pe tine foarte mult", a fost reacția lui Venus Williams.

Serena este cea mai mică dintre surorile Williams și, la 38 de ani, continuă să joace. Într-un clasament în care Simona Halep se află pe locul 24, publicația The Delite susține că Serena Williams este "regina tenisului".

Serena are 23 de turnee de Grand Slam câștigate, 16 titluri de Grand Slam la dublu și dublu mixt, plus patru medalii olimpice de aur și de cinci ori Turneul Campioanelor.

Vezi și: Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

Sursa: Instagram


VIDEO PROTVPLUS.RO