Cea mai sexy actrita, umilita de o revista. Detaliul incredibil modificat cu ajutorul Photoshop.FOTO

Ultima actualizare: 22-05-2012 15:07
Megan Fox

Nu de putine ori a fost nominalizata drept cea mai sexy actrita de la Hollywood. Dar pana si ea a trecut printr-o situatie jenanta atunci cand a pozat pentru revista Grazia France, editia din mai.

Editorii francezi au considerat ca anumite fotografii in care apare Megan Fox trebuie ajustate in Photoshop. Nu o sa ghiciti la ce s-au gandit atunci cand au apelat la prelucrarea digitala.

Nu vorbim despre riduri sau celulita, ci despre tatuajele vedetei. Cei de la Grazia Franta au eliminat digital un tatuaj de pe spatele artistei, desi in interiorul publicatiei apare aceeasi imagine cu Megan Fox, de data aceasta cu ambele tatuaje.

In pictoriale e mortala, in viata reala e banala! Cea mai sexy mamica de la Hollywood, asa cum n-ai vazut-o niciodata

"Cei care au fost vazuti dansand au fost considerati nebuni de cei care nu puteau auzi muzica", citatul filosofului german Friedrich Nietzsche i-a deranjat pe editorii revistei, asa ca a fost indepartat cu ajutorul Photoshopului. Totusi, editorii nu au avut nimic impotriva tatuajului reprezentand un citat din Shakespeare - "Vom rade de fluturii auriti". Frumoasa actrita are nu mai putin de opt tatuaje.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO