Ce ii placea lui Demi Moore in dormitor? “Placerile” care i-au adus divortul


Ultimul update: Duminica 26 August 2012 08:52
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2011 21:51
Categorie: Stiri Mondene

Casatoria lui Demi Moore cu Ashton Kutcher a tinut de multe ori prima pagina a tabloidelor. Acum, odata cu anuntarea divortului, oarecum previzibil, detalii intime din viata celor doi actori ies la iveala.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru revista Star ca Demi si Ashton au avut de la inceput o intelegere cu privire la viata lor sexuala.

Cei doi au optat pentru o casnicie deschisa, adica nu au exclus existenta altor parteneri in viata lor.

Mai mult, actrita in varsta de 49 de ani ar fi bisexuala. Nu este prima data cand cineva declara acest lucru despre orientarile sexuale ale vedetei.

Demi e atrasa la fel de mult si de femei. Asa ca nu primea mereu ceea ce dorea de la Ashton. Toata lumea de la Hollywood stia de intelegerea lor, desi ei aveau impresia ca e un secret. Nu o deranjau aventurile lui atata vreme cat presa nu afla. Se distrau de minune pe seama aventurilor pe care le aveau”, a declarat sursa.

Lucrurile par sa se fi schimbat imediat ce presa a aflat despre infidelitatile sotului.

Cred ca au avut o multime de astfel de iubiri. Au facut si sex in trei, sunt convinsa. Tocmai astfel de partide au dus la amorul in doi, Demi fiind cea scoasa din joc. Toate astea i-au adus aici, la divort”, a mai spus sursa.

VIDEO PROTVPLUS.RO