Britney Spears a împlinit 41 de ani. Artista ar vrea să lanseze un album „de răzbunare” GALERIE FOTO

britney spears
Profimedia

Britney Spears a împlinit, vineri, 41 de ani. Prințesa popului a demonstrat că este o artistă talentată de la o vârstă fragedă.

Britney Jean Spears s-a născut pe 2 decembrie 1981. Cântăreața a început să ia lecții de dans în Louisiana la vârsta de trei ani.

Doi ani mai târziu și-a făcut debutul în muzică, atunci când a cântat la ceremonia de absolvire a grădiniței piesa „Whart child is this?”.

Britney Spears, un copil multi-talentat

Pe lângă dans și muzică, Britney Spears a încercat să facă performanță și în gimnastică. Deși ar putea părea că era extenuată de la toate aceste hobby-uri, ea a mărutirisit într-un interviu că se simțea bine în lumea ei.

„Eram în lumea mea... Mi-am dat seama că asta trebuie să fac de la o vârstă fragedă”, a spus ea pentru Rolling Stone în 1999.

Citește și
britney spears
Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

De asemenea, Britney Spears a dat o audiție pentru „The Mickey Mouse Club”, vrând să intre în lumea spectacolului, însă a fost repsinsă pe motiv că era prea mică.

Dar familia ei nu s-a dat bătută și au înscris-o la Professional Performing Arts School, în Manhattan, și chiar s-au mutat la New York pentru a o putea susține.

De atunci ea a participat la mai multe musical-uri până când a îmbrățișat complet industria muzicală.

Astăzi, Britney Spears este cunoscută pentru hit-uri precum „Oops! I did it again”, „Toxic”, „Gimme More”, „Sometimes” și altele.

Britney Spears ar putea reveni în muzică

După ce a scăpat de tutela tatălui ei, sub care a fost vreme de 13 ani, fanii au început să pună întrebări legate de revenirea în muzică.

Deși a lansat o piesă în colaborare cu Elton John, „Hold me closer”, susținătorii ei vor să audă o piesă autentică solo.

Un apropiat a spus despre Britney Spears că momentan încearcă să-și redescopere stilul și că ar putea lansa un album „de răzbunare”, inspirat din cei 13 ani petrecuți sub tutela tatălui.

Britney Spears, mireasă de trei ori

În vara lui 2022, Britney Spears a devenit mireasă pentru a treia oară. Artista americană s-a căsătorit cu logodnicul ei, instructorul de fitness Sam Asghari, în cadrul unei ceremonii private, într-un orășel din sudul Californiei.

Cei doi s-au cunoscut în 2016. Nunta nu a fost fără incidente. Poliția l-a arestat la locul ceremoniei pe primul soț al cântăreței, Jason Alexander, care anunțase pe Instagram că a venit să spargă nunta.

Poliția l-a arestat la locul ceremoniei pe primul soț al lui Britney Spears. Britney Spears a fost căsătorită cu Alexander doar două zile, în anul 2004.

Britney Spears a mai fost căsătorită și cu dansatorul Kevin Federline. Iar acum speră că al treilea mariaj va fi cu noroc.

Artista are doi copii: Preston Federline (16 ani) și Jayden Federline (15 ani). 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Britney Spears a lansat un duet cu Elton John, primul ei cântec nou după 6 ani. Cum sună melodia VIDEO
Britney Spears a lansat un duet cu Elton John, primul ei cântec nou după 6 ani. Cum sună melodia VIDEO

Primul cântec nou din ultimii şase ani al cântăreţei americane Britney Spears, un duet înregistrat cu legendarul artist britanic Elton John, se intitulează "Hold Me Closer" şi a fost lansat vineri, informează AFP.  

Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop
Fostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop

Jason Alexander, 40 de ani, care a fost căsătorit pentru scurt timp cu Britney Spears, a fost condamnat pentru pătrundere ilegală şi agresiune, după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop din iunie, potrivit The Guardian.

 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.