Bebelușul Archie își va însoți părinții în Africa de Sud. Anunțul făcut de ducii de Sussex

27-06-2019 22:46


Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au prezentat lumii primul lor copil

Prințul Harry și Meghan Markle își vor lua fiul, născut pe 6 mai, în vizita oficială pe care o vor efectua în această toamnă în Africa de Sud, a confirmat joi Palatul Buckingham.

Cu toate acestea, prințul Harry va mai vizita alte trei țări – Angola, Malawi și Botswana -, fără Meghan și Archie, scrie Daily Mail. În tot acest timp, este posibil ca ducesa de Sussex și fiul ei, care va avea în jur de cinci luni în această toamnă, să rămână în Africa de Sud.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu familia prințului Harry.

„Ducele și ducesa de Sussex vor efectua o vizită oficială în Africa de Sud în această toamnă, la solicitarea Ministerului de Externe. În plus, ducele de Sussex va vizita Angola și Malawi.

Alteța sa regală va avea și o vizită de lucru în Botswana, în timpul turneului în regiune. Ducele și ducesa așteaptă să întâlnească cât mai multe persoane și va continua să atragă atenția asupra impactului pe care îl are lucrul cu comunitățile locale. Aceasta va fi prima lor călătorie oficială în calitate de familie”, a confirmat și un reprezentant al ducilor de Sussex.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO