Alexandra Caruntu este Miss Republica Moldova 2014. Cum arata tanara de 17 ani fara machiaj

Ultima actualizare: 21-04-2014 08:35
Alexandra Caruntu

Cea mai frumoasa femeie din Republica Moldova are 17 ani si este inca la scoala. Se numeste Alexandra Caruntu si ii va reprezenta pe moldoveni la Miss World 2014.

Conform ProTV Chisinau, la fel ca si predecesoarea sa, castigatoarea marelui titlu de frumusete "vorbeste stalcit limba romana".

Alexandra Caruntu, care si-a incercat norocul in concurs si in 2013, este din Ungheni, insa invata la liceul "Mihai Grecu" din Chisinau. Bruneta face modeling, danseaza si spune ca ii place sportul. La fel ca si castigatoarea de anul trecut, Alexandra este vorbitoare de limba rusa, insa sustine ca stie si romaneste.

Alexandra a primit coronita din mainile invingatoarei de anul trecut, Valeria Turcan, care - in 2013 -  a ajuns in gura presei dupa ce a declarat ca obisnuieste sa se prezinte drept originara din Rusia, si nu din Moldova.

Concurentele au fost testate la mai multe probe, printre care defilarea in costume de baie, momentul indragit de spectatori.

In concurs au participat 20 de fete selectate printr-un casting. Alexandra va reprezenta Republica Moldova la Miss World, pe 6 noiembrie 2014, la Londra. Anul trecut, la acest concurs, Valeria Turcan a ocupat locul 26 din 130 de participante.

Cei de la www.perfecte.md publica insa si cateva fotografii cu Alexandra fara machiaj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO