Adelina Pestrițu, transformare de look. Cum arată cu părul blond și lung

Ultima actualizare: 16-10-2020 11:34
Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu un număr impresionant de fani pe social media.

Renumită și chiar premiată pentru munca sa de influencer pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu știe cum să-și cultive relațiile cu fanii, având de fiecare apariții impecabile.

Dacă, în ultima vreme, aceasta a adoptat o tunsoare scurtă și o culoare intensă și închisă a părului, recent, a cedat în fața sugestiilor unor fani și a trecut printr-o schimbare de look radicală.

Aceasta și-a pus o perucă blondă, cu șuvițe lungi, care a transformat-o total.

 

„Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural. Vreau părerea voastră în comentarii! ???????? Or ????????”, spune Adelina Pestrițu, pe pagina ei de Instagram.

„Parca ai fi Antonia ! Bineinteles ca iti sta bine si blonda dar bruneta esti PERFECTA!”, au fost comentariile fanilor. 

Adelina consideră că a primit un mesaj atunci când s-a infectat cu virusul Covid-19, așa că de curând a mărturisit că își dorește nespus să rămână din nou însărcinată.

„Totul a venit ca o lecție importantă pentru mine și am înțeles multe. (...) Eu am întrebat-o aseară pe Zenny, vrei un frățior sau o surioară? și a zis fetiță. Dacă a ordonat șefa noastră înseamnă că e literă de lege”, a mărturisit Adelina

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodată cu...

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO