Actritele din "Sex and the City": Ne certam ca la usa cortului!

09-05-2010 00:00


Sex and the City

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis, au recunoscut ca intre ele exista momente de rivalitate, mai ales in lungile sedinte de filmare, scrie FemaleFirst.

Barfele din lumea mondena decretau demult furtuna cu traznete si fulgere intre vedetele din "Sex and The City". Iata ca zvonurile se confirma si in sfarsit: cele patru admit ca se cearta destul de des la filmari.

Cu toate astea, insista actritele, in ciuda tuturor momentelor tensionate, au ramas prietene.

Actritele au recunoscut in fata presei existenta unor episoade conflictuale, in centrul speculatiilor aflandu-se Sarah Jessica Parker si Kim Cattrall.

In trecut cele doua au infirmat aceste zvonuri, pretinzand ca sunt in continuare in relatii de amicitie, pastrand in acelasi timp o relatie profesionala.

Este pentru prima data cand vedetele celebrului serial pentru femei recunosc ca se cearta deseori cand sunt stresate si obosite dupa sedintele lungi de filmare.

Sarah Jessica Parker a spus ca filmarile implica uneori si 90 de ore de munca pe saptamana, in care actritele nu se pot duce acasa si in urma carora sunt epuizate.

"Sunt momente in care fiecare dintre noi devine vulnerabila si se poate simti ranita. Dar eu personal nu cred ca am tratat gresit pe cineva in aceste momente", a spus Sarah Jessica Parker.

La randul sau, Cynthia Nixon a marturisit ca nu intotdeauna colaborarea dintre cele patru vedete a fost senina. "Insa mi se pare ridicola ideea ca ne-am raporta unele la altele ca rivale", a mentionat ea.

Pe de alta parte, Kim Cattrall a povestit ca in ciuda certurilor frecvente, cele patru reusesc sa foloseasca umorul pentru a destinde atmosfera. "90 de ore de munca inseamna stres, fie ca esti in postura de a conduce un camion, de a lucra in mina sau de a fi pe un platou de filmare incercand sa radiezi la ora 4 dimineata. Dar toate acestea au creat intre noi o camaraderie care a crescut in timp... Chimia dintre noi patru este foarte puternica", a spus actrita.

Sursa: Female First

VIDEO PROTVPLUS.RO