Actrița celebră pentru rolul din "Fifty Shades of Grey" a mers la un psiholog din cauza unui film

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Actriţa Dakota Johnson a recunoscut că a mers la psiholog după un rol. Este vorba despre cel din pelicula "Suspiria", în care joacă alături de Tilda Swinton şi care a avut premiera la Veneţia.

Tot la festival, şi fraţii Coen si-au prezentat cel mai nou film, care - de asemenea - ia parte la competiţia pentru Leul de Aur.

Dakota Johnson şi Tilda Swindon au păşit pe covorul roşu amândouă îmbrăcate în roşu si ţinându-se de mână. Fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson, Dakota e cunoscută mai ales pentru rolul din "Fifty Shades of Grey".

Totuşi, după "Suspiria" a simţit nevoia să meargă la psiholog.

"Suspiria" este un remake după un film din 1977. Dakota Johnson joacă rolul unei tinere americane care intră într-o trupă germană de dans modern și se trezește atrasă într-un cult macabru, în timp ce colegele ei dispar una după alta.

Dakota Johnson, actriţă: "Nu mi-e ruşine să recunosc că sunt o persoană foarte permeabilă. Absorb sentimentele oamenilor. Şi, uneori, când lucrezi cu un subiect apăsător, poate să rămână cu tine, aşa că vorbeşti cu cineva drăguţ după asta. Dar nu e ca şi cum acest film m-a băgat la spitalul de nebuni."

Iar unii dintre critici au confirmat, comentând ironic că regizorul Luca Guadagnino "a inventat un nou gen, filmul horror care nu sperie pe nimeni". Tilda Swindon face însă unul dintre cele mai bune roluri ale sale din ultimii ani. Sau poate... nu doar unul?

Competiţia pentru Leul de Aur a continuat cu "Peterloo" , un film de Mike Leigh, inspirat din aşa numitul Masacru de la Peterloo. În 1819, 60.000 de oameni din Manchester şi oraşele din jur s-au adunat să ceară drept de vot şi reforma Parlamentului.

Intervenţia forţelor guvernamentale s-a sfârşit cu moartea a 15 persoane şi rănirea a aproximativ 700.

Tot sâmbătă seară a avut premiera şi cel mai nou film al fraţilor Coen, "The Ballad of Buster Scruggs", o antologie de şase poveşti western, reunite într-o peliculă produsa de Netflix.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO