Actorul Dustin Hoffman intră pe lista vedetelor acuzate de agresiuni sexuale

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Scandalul agresiunilor de natură sexuală de la Hollywood ia amploare pe zi ce trece. Şi nu doar peste Ocean.

La Londra, ministrul apărării şi-a dat demisia. Politicianul a recunoscut că purtarea sa nu a fost întotdeauna la nivelul aşteptărilor, dar fără să intre în detalii.

Între timp, pe lista actorilor acuzaţi de gesturi nepotrivite apare acum şi Dustin Hoffman

Michael Fallon, care de trei ani ocupa funcţia de ministru al apărării în guvernul britanic, este primul politician din lume care demisionează în contextul scandalului declanşat de Harvey Weinstein. Demnitarul şi-a cerut scuze săptămâna aceasta pentru că i-a pus mâna pe genunchi unei jurnaliste, în urma cu 15 ani. Numele său apare pe o listă cu 40 de oameni politici conservatori acuzaţi de angajatele lor de comportament nepotrivit.

Michael Fallon, ministru demisionar al apărării: "Îmi dau seama că în trecut e posibil să nu fi respectat standardele înalte pe care le solicităm forţelor armate pe care am onoarea să le reprezint. Am reflectat asupra poziţiei mele în Guvern şi demisionez din funcţia de ministru al apărării."

Pe de altă parte, la Hollywood, lista celor arătaţi cu degetul creşte zilnic. Miercuri a venit rândul lui Dustin Hoffman, acuzat că a făcut comentarii şi a atins-o în mod nepotrivit pe o asistentă care avea doar 17 ani la data faptelor, în 1985. Actorul i-a cerut scuze public.

"Am cel mai mare respect pentru femei și mă simt îngrozitor că aș fi putut face ceva care să o pună într-o situație inconfortabilă", potrivit Hollywood Reporter. "Îmi pare rău. Nu reflectă cine sunt eu", a adăugat actorul.

Charlotte Triggs, jurnalistă People: "Zilnic apare un nou regizor, producător sau director din industrie care este denunţat pentru purtare nepotrivită. Cred că sunt o mulţime de oameni care aşteaptă să apară şi numele lor în asemenea poveşti."

După Kevin Spacey a urmat regizorul Brett Ratner. Şase femei, printre care actriţa Olivia Munn, îl acuză de hărţuire sau agresiune sexuală. Unele spun că le-a promis roluri în filmele sale dacă cedează avansurilor lui.

Jeremy Piven, actor: "N-am fost niciodată închis într-o cameră de hotel cu cineva şi eu însumi n-am făcut aşa ceva, aşa că mi se rupe inima pentru cei care au trecut prin asta. Şi e foarte trist că a durat atâta ca aceste lucruri să iasă la lumină."

O vedetă a unui reality show l-a contrazis însă pe actor. Ea susţine că a fost atinsă în mod nepotrivit în două ocazii, dar el neagă categoric totul şi s-a declarat şocat de aceste acuzaţii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO