A imbatranit urat. Fost topmodel, azi greu de recunoscut. FOTO

Ultima actualizare: 03-08-2012 11:07
Jerry Hall

Este vorba despre fosta sotie a lui Mick Jagger, celebrul manechin Jerry Hall, care la cei 54 de ani ai sai arata nu tocmai bine. Surprinsa pe Aeroportul Heathrow, din Londra, Jerry Hall i-a socat pe fotografi.

Fara pic de machiaj, Jerry arata extrem de imbatranita, incercanata si cu un ten incarcat. Diferenta dintre imaginea de pe aeroport si cea de pe covorul rosu fiind una izbitoare.

E drept ca anii au trecut si ca varsta isi pune amprenta asupra chipului, dar sunt multe vedetele care, desi au trecut pragul de 50 de ani, au reusit sa se mentina intr-o forma de zile mari.

Gurile rele spun ca acesta ar fi rezultatul unei relatii de 23 de ani alaturi de Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones.

Mai mult, tabloidele scriu ca Jerry ar fi uitat sa-si puna fata de iesit in lume inainte de-a ateriza pe aeroport, lasand la vedere un aspect pe care nimeni n-ar trebui sa-l vada.

Vedeta se afla in Anglia pentru a participa la Saptamana Modei de la Londra.

Jerry Hall si Mick Jagger s-au cunoscut in 1976, iar in anul urmator au si format un cuplu. Cei doi s-au casatorit in 1990 in cadrul unui ceremonial hindu. In 1999 au divortat. Jerry si Mick au patru copii impreuna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO