A fost respins la adoptie de 18.000 de ori. Ce s-a intamplat dupa 6 ani cu "cel mai singur caine din Marea Britanie"

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
caine izolat - Shutterstock

Freya, un Staffordshire bull terrier pe care presa britanica l-a numit "cel mai singur caine din Marea Britanie", a primit o slujba. Regizorul Michael Bay vrea ca acesta sa apara in urmatorul sau film din seria cu roboti, "Transformers 5".

Freya a fost respins la adoptie de 18.000 de ori, conform celor de la The Independent, si nu si-a gasit stapan. Dar, macar pentru o perioada casa lui se va muta pe platourile de filmare de la "Transformers 5"., scriu cei de la Independent.

Regizorul Michael Bay a anuntat oficial pe contul sau de Twitter ca Freya, catelusa care are epilepsie si sta de 6 ani in adapost fara sa fie adoptata, va aparea intr-un rol special pentru ea in Transfomers. Bay a mai scris ca se va stradui sa ii gaseasca un camin, si daca nimeni nu o vrea, pana la urma o adopta el.

Cei de la adapostul de animale unde sta de 6 ani au declarat ca sunt extrem de bucurosi pentru Freya, pentru care s-au chinuit atat de mult timp sa gaseasca stapan.

Astfel, Freya se va alatura personajelor indragite ca Optimus Prime sau Megatron, in Transformers: The Last Knight, care se va lansa in cinema pe 23 iunie 2017.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO