A fost in pat cu un fost presedinte si un actor, in acelasi timp. Dezvaluiri despre o femeie celebra

12-10-2012 08:25


sex in trei

Viata amoroasa a unei actrite celebre a fost tumultuoasa si a facut deliciul presei ani de-a randul. Insa ultimele dezvaluiri intrec orice s-a spus despre ea de-a lungul timpului.

O noua carte despre viata actritei Liz Taylor spune ca aceasta ar fi impartit patul cu presedintele John F. Kennedy si actorul Robert Stack, in acelasi timp, conform New York Daily News.

Actrita avea o slabiciune pentru cel care urma sa devina presedinte. Ar fi fost intr-o zi la piscina impreuna cu John F. Kennedy si Robert Stack, iar evenimentele s-ar fi indreptat spre partida de sex in trei.

Se stia despre JFK ca inoata dezbracat”, spune Darwin Porter, coautorul cartii “Elizabeth Taylor: There is nothing like a dame”. Porter a fost unul din apropiatii actritei, au fost prieteni zeci de ani si i-a luat sute de interviuri.

Partida de sex in trei nu este singura dezvaluire facuta in aceasta carte. Fosta legenda a Hollywoodului, care a fost maritata de opt ori cu sapte barbati, ar fi avut o aventura si cu un alt fost presedinte american, Ronald Reagan, pe cand acesta avea 36 de ani, iar ea abia depasise varsta adolescentei.

Reagan ma trata ca pe o femeie matura si asta ma incanta. Stateam pe canapea, era evident ca ma vrea, dar parea prea retinut sa faca primul pas. Asa ca am devenit agresoarea…”, i-ar fi povestit Liz Taylor autorului cartii.

In carte se mai spune ca actrita si-a pierdut virginitatea la varsta de 17 ani, cu autorul britanic Peter Lawford, cu care a jucat in filmul din 1949 "Little woman". El avea 26 de ani atunci, iar cativa ani mai tarziu s-a casatorit cu sora lui JFK, Pat.

In carte se povesteste si despre alte aventuri ale actritei, intre care si cea avuta cu Frank Sinatra, cu care a ramas insarcinata si a fost nevoita sa faca avort.

Voci critice spun ca din continutul cartii rezulta clar obsesia pe care o are scriitorul Darwin Porter pentru actrita, care a stat in preajma ei 68 de ani si a fost captivat de personalitatea actritei cu ochi violet.

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO