Încă 3 trupe ”stoner rock” confirmate la SoundArt Festival 2018: Puta Volcano, Purple Dino și RoadkillSoda

SoundArt Festival 2018
Facebook.com

Trupele Puta Volcano (stoner, Grecia), Purple Dino (heavy rock, Grecia) și RoadkillSoda (stoner, România) au confirmat prezența la SoundArt Festival 2018, alături de trupele Klimt 1918, Methadone Skies, Need și Somali Yacht Club. 

Noua ediție SoundArt propune publicului amator de stoner și progresiv un format deosebit: trei zile de festival în trei cluburi din București - Quantic, Fabrica și Control - între 11 și 13 mai 2018.

Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional de pe iabilet.ro.

PUTA VOLCANO – stoner rock – Grecia

Puta Volcano este una dintre cele mai relevante apariții pe scena de stoner rock din Grecia în ultimii ani.

Trupa s-a format la Atena în 2011 și a reușit să lanseze două materiale, “The Sun” și “Harmony of Spheres”.

Lansat în 2017 și primit foarte bine atât de fani cât și de presă, “Harmony of Spheres” poate fi considerat un album care reflectează asupra complexelor întrebări despre viață și univers, enigme transpuse în 8 piese de stoner rock psihedelic, înnobilate de vocea remarcabilă a Lunei Stoner.

Trupa a participat de-a lungul anilor la Desert Fest, Street Mode Festival, HiJack Fest, Ziria Music Festival, Rockwave Festival și altele.

PURPLE DINO – heavy rock’n roll – Grecia

Trupa Purple Dino și-au început activitatea în 2013. Grupul celor patru “dinozauri mov” din Grecia experimentează într-un stil care șterge granițele dintre rock’n’roll, stoner și heavy metal.

Recomandați de cele mai multe ori fanilor 1000Mods, Nightstalker și Planet of Zeus, trupa și-a găsit ușor un loc în scena de stoner rock din Grecia. În 2013, au lansat primul demo, “Demosaurus”, urmat de albumul de debut, “Jurassic Bar”.

ROADKILL SODA – stoner rock – Romania

RoadkillSoda - cea mai bună trupa românească de stoner/desert rock/rock’n’roll - revine în line-up și pentru a doua ediție SoundArt Festival.

Grupul se consideră a fi reflecția anilor ’70 a unui Dodge prăfuit, a tricoului uzat, a tatuajelor, a băuturii sorbite sub arșița soarelui, a spiritului nomad și contemplativ. La scurt timp după lansarea albumului “Space Echo & Time”, trupa ne surprinde cu un nou album, intitulat “Mephobia”.

Roadkillsoda vor urca pe scenă clubului Fabrica în cadrul SoundArt Festival 2018.

Trupele confirmate până în acest moment sunt Klimt 1918 (shoegaze/rock/new Wave), Methadone Skies (psychedelic/progressive/stoner/metal), Somali Yacht Club (stoner), NEED (progressive), Puta Volcano (stoner), Purple Dino (heavy rock’n roll) și Roadkillsoda (stoner).

Din nefericire, trupa Koneskin și-a încetat activitatea, deci nu mai participa la SoundArt Festival 2018.

Trupele confirmate vor cânta la următoarele cluburi în cadrul SoundArt Festival 2018:

- Quantic Club – Methadone Skies, Need, Puta Volcano, Purple Dino
- Control Club – Klimt 1918
- Fabrica Club - Roadkillsoda

Variante de acces la Sound Festival 2018:

- Full Pass – abonament care oferă experiență completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrică Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri: 105 lei (early bird), 120 lei (normal), 150 lei (la intrare).

- Quantic Pass – abonament ce asigura prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri: 75 lei (early bird), 90 lei (normal), 120 lei (la intrare).

- Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri: 45 lei (early bird), 60 lei (normal), 75 lei (la intrare).

- Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrică Club. Prețuri: 15 lei (early bird), 20 lei (normal), 25 lei (la intrare).

Perioada Early Bird se desfășoară până pe dată de 7 decembrie, urmând că apoi toate pass-urile – disponibile, de altfel, până la începerea festivalului – să între în perioada de prețuri normale.

Prețul biletelor se va modifica ulterior, în timpul evenimentului la intrarea în cluburi.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în rețeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

@CristianMatei

 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Summer Well s-a încheiat. Artiștii care au făcut show în ultima seară
Summer Well s-a încheiat. Artiștii care au făcut show în ultima seară

Ultima seară de Summer Well a venit cu și mai multă distracție și a ținut spectatorii zeci de minute cu mâinile în aer.

S-au pus în vânzare biletele la concertul Coldplay din București. Cererea este uriașă
S-au pus în vânzare biletele la concertul Coldplay din București. Cererea este uriașă

Zi plină de suspans pentru fanii trupei Coldplay. În primele ore de la deschiderea sesiunii de vânzare, zeci de mii de oameni erau deja pe lista de așteptare ca să își cumpere un bilet la concertul susținut de artiști în București.

Coldplay în România pe 12 iunie 2024 pe Arena Națională. Biletele, puse în vânzare pe 25 iulie
Coldplay în România pe 12 iunie 2024 pe Arena Națională. Biletele, puse în vânzare pe 25 iulie

Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Naţională, conform anunţului de pe site-ul oficial.   

Recomandări
Un lider de generație. Povestea Dianei Necula, olimpica din Buzău studentă la medicină care continuă să vândă legume în piață
Un lider de generație. Povestea Dianei Necula, olimpica din Buzău studentă la medicină care continuă să vândă legume în piață

Diana Necula este olimpica din Buzău, admisă la medicină fără examen, care vinde legume la piață. E fata de la țară, din Gherăseni, a cărei poveste a devenit virală după ce cumpărătorii au aflat povestea ei.

În Vaslui, un proiect de agricultură smart cucerește Europa. Cine este Alin Luculeasa, fermierul hi-tech
În Vaslui, un proiect de agricultură smart cucerește Europa. Cine este Alin Luculeasa, fermierul hi-tech

Într-o fermă din județul Vaslui culturile se stropesc cu drone și se însămânțează prin zgârierea ogoarelor și tot cu drone se cartografiază parcelele și se observă cu precizie la centimetru cât de roditor e solul.

LIVE. Parada militară de 1 Decembrie 2023, din București – program, participanți și restricții de trafic
LIVE. Parada militară de 1 Decembrie 2023, din București – program, participanți și restricții de trafic

Parada militară de 1 Decembrie din Capitală este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Mii de oamenii, de la adulți la copii și tineri, se adună în zona Arcului de Triumf pentru a urmări soldații și aparatura militară de la paradă.