Concert acustic Phoenix și expoziție cu fotografii nepublicate din arhiva personală a lui Nicu Covaci


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2017 15:08
Categorie: Concerte
Nicu Covaci

Al doilea concert aniversar Phoenix 55 va avea loc marți, 12 septembrie la Berăria H și va marca o dublă aniversare – clubul împlinește, la rândul său, 3 ani de la înființare.

Concertul Phoenix Unplugged va cuprinde piesele de legendă într-o interpretare unică, inedită, alături de invitați surpriză, care vor participa cu instrumente atipice muzicii Phoenix.

Dacă în luna aprilie, primul concert aniversar Phoenix a adus în prim-plan timpul chitarelor electrice și accentele rock, chiar metal, ale unor compoziții celebre, evenimentul din 12 septembrie își propune să evidențieze o altă perioadă și o altă intepretare – acustică, axată pe dimensiunile etno-folk care au transformat proiectul Phoenix în unicat.

Ulterior acestui eveniment, hotelul Caro din București va fi gazda unei expoziții foto inedite în cadrul căreia vor putea fi vizionate în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formației Phoenix, extrase din arhiva personală a liderului Nicu Covaci.

Expoziția va putea fi vizionată începând cu 22 septembrie și va cuprinde și câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie.

Expoziția pregătește lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formației, ale fanilor colecționari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră. Volumul va cuprinde, de asemenea, fotografii nepublicate până în prezent.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc în 22 septembrie la hotelul Caro, alături de Nicu Covaci și de prieteni ai formației Phoenix.

O parte dintre fotografiile prezentate vor putea fi vizionate în avanpremieră la Berăria H, la concertul din 12 septembrie.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

Adrian Tăbăcaru, prima operă rock inspirată din ”Luceafărul” lui Eminescu: ”Lucifer”
Iris a încetat colaborarea cu Cristi Minculescu. Noua formulă a trupei
Iris a încetat colaborarea cu Cristi Minculescu. Noua formulă a trupei
VIDEO PROTVPLUS.RO