(P) Unde gășiți ferestre gealan la preț de fabrică?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
ad gealan

Ați auzit că ferestrele gealan oferă performanță ridicată și sunt cea mai bună alegere pe care o puteți face acum pentru locuința dumneavoastră? Așa este.

Aceste tipuri de ferestre sunt foarte căutate și apreciate pentru calitățile excepționale pe care le oferă.

Pentru prețuri de fabrică, accesați gealan-ferestre.ro. Aici gășiți ferestre caracterizate prin precizie și aspect de excepție, coeficienți înalți de izolare termică și fonică.

Avantaje ferestre gealan

 

Iată cele mai importante beneficii pe care vi le oferă ferestrele de tip gealan:

O izolație termică foarte bună

 

Merită să investiți în termopane Gealan, pentru că acestea oferă un grad înalt de protecție termică. Studiile efectuate au arătat că gealan pot să reducă consumul de energie al unei locuințe cu până la 40%, un procent uimitor.

Protecție împotriva razelor solare

 

Soarele puternic poate acționa puternic asupra ferestrelor unui imobil producând așa zisul efect de seră. În consecință, va fi nevoie să instalați aparate de aer condiționat, iar cheltuielile cu energia vor fi dificil de controlat. În schimb, ferestrele gealan conțîn un tip de sticlă tratată ce împiedică crearea efectului de seră. Ferestrele nu se vor mai încinge și nu vor permite atât de ușor razelor solare să pătrundă în interior, creând un climat fierbinte (mai ales în timpul sezonului cald) și greu de suportat.

O izolație fonică mai bună

 

Pentru că ferestrele gealan conțîn un tip de sticlă specială, ele oferă o protecție fonică de nivel înalt. Fie că proiectați și definitivati o locuința nouă, fie că re-amenajati un imobil, alegeți termopanele gealan și nu veți avea probleme de zgomot deranjant. Acesta nu va mai pătrunde atât de ușor în interior, astfel că spațiul interior va rămâne mai plăcut și mai sigur.

Microventilatie

 

Despre termopanele gealan trebuie să mai știți că au o deschidere oscilo-batanta, cu sistem de microventilatie. Astfel, puteți mișcă mânerul, așa încât să asigurați o ventilație constanța a spațiului interior, în cele mai bune condiții.

Oferă confort sporit

 

Cele mai multe persoane preferă geamurile gealan datorită unui grad ridicat de confort. Prin urmare, dacă obiectivul dumneavoastră este să aveți o locuința confortabilă, în care să va simțiți bine și în siguranță, merită să investiți în profile gealan.

Geamuri sigure pentru locuința

 

Dincolo de toate proprietățile de confort, protecție și izolație termică pe care le oferă ferestrele gealan, acestea sunt excelente pentru a ține interesul hoților la distanță. Cum este posibil acest lucru? Termopanele Gealan au nu mai puțîn de 5 - 8 puncte de închidere, ceea ce le face să fie foarte etanșe și să ofere rezistență împotriva efractiei. Termopanele Gealan se livrează cu un sistem de role de închidere tip ciupercă, un design ce favorizează închiderea antiefracție.

Aspect plăcut

 

Geamurile gealan vor completă foarte frumos aspectul oricărui imobil, apartament, casă, vila. Ferestrele asigura o vedere copleșitoare spre exterior și pot oferi personalitate și caracter locuinței. Astfel, locuința va fi nu doar bine protejată, ci avea avea și un aspect modern, sofisticat. De altfel, ferestrele Gealan sunt extrem de versatile și pot fi incluse cu ușurință în orice proiect de construcție, amenajare și re-amenajare.

De unde să cumperi ferestre gealan la preț de fabrică?

 

Pentru că oferă atât de multe calități și sunt o alegere fără riscuri, ferestrele gealan vin cu garanție 5 ani. Acest detaliu este o garanție în plus că investiția dumneavoastră este de încredere, pe termen îndelungat.

Pentru cele mai performanțe profile termopan accesați gealan-ferestre.ro. Aici puteți primi consultanță online în alegerea dimensiunilor și configuratiilor potrivite, pentru locuința dumneavoastră. Puneți accent pe izolarea termică, fonică, solară, pe un design funcțional și modern - alegeți ferestrele gealan, cu garanție 5 ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO