(P) OMNIASIG asigură sănătatea angajaților tăi cu noul produs OMNI+

omniasig

Conform recentului Barometru UNSAR-IRES, incendiile, îmbolnăvirea și accidentele auto sunt principalele riscuri care îi preocupă pe români.

Îmbolnăvirea ocupă chiar locul doi în topul celor mai mari temeri, 58% dintre români declarându-se preocupați de aspecte medicale în contextul pandemiei COVID-19.

Într-o perioadă în care serviciile medicale și asigurarea de sănătate au o importanță mai mare ca oricând, OMNIASIG pune încă o dată pe primul plan grija față de clienții și partenerii săi, precum și față de sănătatea angajaților acestora și oferă un pachet de asigurări de sănătate complex și bine integrat. Astfel, la 25 de ani de activitate în România, compania lansează asigurarea de sănătate OMNI+, un concept de produs inovativ, adaptat dinamicii pieței și nevoilor din ce în ce mai complexe în materie de beneficii medicale ale clienților.

Acces la servicii medicale în ORICE CLINICĂ ȘI SPITAL PRIVAT din România

Prin asigurarea de sănătate OMNI+, angajații unei companii pot accesa servicii medicale în orice clinică și spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea și în străinătate, dar și de a include în asigurare membrii familiei angajaților (soț/soție, copii). Pot beneficia de asigurare toți angajații unei companii, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliței, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Asigurarea de sănătate reprezintă un element important atât în procesul de recrutare, cât și în cadrul programelor interne de fidelizare a angajaților existenți.

Totodată, asigurarea de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul unei companii, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple servicii medicale, până la cele mai complexe consultații, controale, analize de laborator și investigații (inclusiv investigații de înaltă performanță de tip CT, RMN), urgențe medicale, spitalizare continuă sau de zi, inclusiv tratamente și intervenții chirurgicale și acoperiri pentru cazurile medicale complexe (acoperire pentru boli grave, acoperire pentru afecțiuni oncologice) ș.a.

Consultații în ambulator și second opinion NELIMITATE

OMNI+ poate acoperi, de asemenea, servicii în ambulator nelimitate ca număr de accesări sau suma asigurată, consultații de second opinion incluse nelimitat în pachetul de servicii în ambulator, acoperire pentru orice tip de dispozitive medicale (auditive, optice, ortopedice etc), acoperirea costurilor pentru cazarea unui însoțitor în cazul spitalizării copiilor minori, consilier personal pentru gestionarea cazurilor medicale complexe și rambursarea în 7 zile a costurilor cu serviciile medicale accesate în clinici care nu sunt partenere ale OMNIASIG.

Împreună putem găsi soluția de acoperire optimă pentru tine

În această perioadă, este important să acordăm o mai mare atenție și grijă sănătății noastre. De asemenea, este necesar să devenim mai responsabili și să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, cât mai sigur. Soluția pe care o propune OMNIASIG se pliază pe nevoile și dorințele angajatorilor, precum și ale angajaților. OMNI+ este pachetul care răspunde prompt cerințelor pieței și se asigură că sănătatea ta este mereu protejată.

Încheie asigurarea privată de sănătate OMNI+ și vei avea parte de:
• consultanță specifică, personalizată, în configurarea pachetului optim de asigurare;
• soluții personalizate și adaptate în detaliu, în funcție de nevoile angajaților companiei tale;
• deductibilitate fiscală atât pentru angajat, cât și pentru angajator.

Pentru detalii suplimentare, accesează www.omniasig.ro sau solicită informații oricărui reprezentant OMNIASIG.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu

Patru cetățeni români candidează la alegerile europarlamentare din 2024 pe cont propriu, fără să fie sprijiniți de vreun partid sau o alianță politică.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții
Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții

Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.