(P) Taberele internaționale educaționale ISS EDU – tot ce trebuie să știi

(P) Taberele internaționale educaționale ISS EDU – tot ce trebuie să știi
StirilePROTV

Taberele internaționale sunt o modalitate excelentă de a îmbina educația cu distracția. Atrași de noutatea experienței, adolescenții nici măcar nu conștientizează unde se îmbină aceste două dimensiuni.

Cert este că la finalul acestei experiențe internaționale toată lumea are de câștigat. Părinții se bucură de un copil mai independent, mai înțelegător, mai descurcăreț. Profesorii se bucură de elevi și studenți mai receptivi și cu orizonturi mai largi.

Întreaga comunitate se bucură de viitori adulți cu o structură interioară sănătoasă. Și, mai ales, participanții se bucură de experiențe de tot felul și la tot pasul, care le vor modela personalitatea și modalitatea de gândire.

 

Taberele internaționale ca cea mai bună formă de educație

 

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Vara este un anotimp prețios pentru adolescenți, întrucât timpul liber poate fi ocupat cu diferite moduri de a învăța despre viață, despre lume și despre ei înșiși.

În loc să-și irosească vara petrecând timpul în ecranul laptopului sau telefonului, ar putea să exploreze lumea prin tabere internaționale educaționale de vară.

Ce le va aduce asta? Îmbunătățirea abilităților lingvistice și interpersonale, un sentiment sporit de curiozitate, apreciere pentru diversitate, nuanțe culturale, creativitate și multe altele.

Pe lângă conștientizarea forțelor proprii și a situației globale, pot învăța atât de multe lucruri esențiale pentru a intra la facultatea dorită, a obține un loc de muncă și a răspunde provocărilor vieții.

Educația între patru pereți, cu manuale și profesori este cea cu care suntem obișnuiți cu toții. Și nu este nimic greșit la educația tradițională, căci astfel s-au educat și unele dintre cele mai mari minți ale lumii. Totuși, nimic nu este mai eficient și mai distractiv precum educația prin călătorit.

Lărgind educația intelectuală, culturală și spirituală a elevului într-un cadru ideal și distractiv, taberele ISS EDU pot deveni cu ușurință aliatul părinților, profesorilor și copiilor deopotrivă.

Ce avantaje au taberele internaționale educaționale?

 

Cu vârste de la 8 la 23 de ani, peste 1000 de elevi și studenți au participat la taberele organizate de noi în 8 ani. Am crescut odată cu ei, iar elevii din primul nostru grup, din 2011, deja se pregătesc de admiterea la universități din Marea Britanie.

Află mai multe despre avantajele educației prin călătorit și alătură-te familiei ISS EDU ?

• Îți îmbunătățești abilitățile sociale – Ai fi uimit de cât de mulți oameni se tem să vorbească în public sau chiar să inițieze o conversație cu ceilalți. Este o anxietate ascunsă. Din fericire, călătoriile și taberele internaționale te învață să-ți depășești teama. Cu cât călătorești mai mult, cu atât temerile de a vorbi liber și cu încredere se vor diminua.

• Îți îmbunătățești limbile străine – În prezent, engleza este limba oficială în cele mai multe țări ale lumii. Totuși, nu strică să cochetezi și cu alte limbi, fie că înveți doar elementele de bază. Dacă urmează să călătorești într-o țară care nu are engleza ca limbă oficială, ia în considerare o carte sau un ghid audio pentru a te familiariza cu câteva noțiuni. Și după ce ai construit o bază, antrenează-ți noile abilități cu vorbitori nativi în locul pe care îl vizitezi. Taberele internaționale ISS EDU nu numai că te vor ajuta să îți extinzi orizonturile culturale, dar conversațiile cu nativii îți vor dezvolta și capacitățile de vorbire și ascultare.

• Te conectezi cu natura – Când părăsești cartierele de beton și explorezi minuni naturale din lume, vei începe să apreciezi și să înțelegi măreția colosală a naturii. Și înțelegerea splendorii naturii este vitală pentru rezolvarea majorității problemelor lumii de astăzi, cum ar fi încălzirea globală sau poluarea aerului. De îndată ce îți vei da seama de ceea ce urmează să pierdem cu comportamentul nostru față de natură, rezolvarea acestor mari probleme va fi mult mai ușoară.

• Explorezi diferențele culturale – Pe măsură ce interacționezi cu alte culturi, vei observa modul în care acestea variază de a ta. Diferite culturi vor prefera diferite obiceiuri, maniere și gastronomii. Asigură-te că faci o mică cercetare despre cultura locului în care urmează să mergi pentru a preveni „șocul cultural.” Iar după ce observi diferențele culturale, urmărește și terenurile comune. Vei vedea că indiferent de cultură, cu toții avem aceeași admirație pentru artă, natură, valori morale.

• Călătoria te învață cum să improvizezi – Călătoria este cu adevărat un test al forței, răbdării și voinței personale. Oricât de bine pregătit și planificat ai fi, călătoritul te va surprinde cu diverse provocări. Important este că la final toate acestea vor fi lecții de viață. Toate aceste obstacole te vor învăța cum să improvizezi, astfel încât să poți supraviețui în timp ce te confrunți cu circumstanțele mai puțin plăcute.

• Înveți cum să…înveți – Fiecare pas pe care îl faci atunci când călătorești este un test. La urma urmei, în taberele educaționale ISS EDU explorezi necunoscutul, ceea ce te obligă în mod natural să faci o mulțime de lucruri care poate nu sunt în zona ta de confort. Fie că este vorba de drumeții în munți sau vorbitul în public, vei experimenta lucruri noi în timp ce călătorești prin lume. Cu alte cuvinte, călătoria este un mod de a învăța cum să înveți. Pentru că nu te afli în zona de confort, vei fi forțat să înveți cum să te adaptezi în medii noi într-un timp foarte scurt.

Garanția înapoierii banilor

 

Pandemia de coronavirus este o situație fără precedent, care generează incertitudini în orice domeniu. Închiderea școlilor, restaurantelor, teatrelor etc. a fost inclusă de mai multe ori în măsurile restrictive ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

Așadar, ne vedem responsabili să luăm în calcul toate scenariile posibile și să propunem o politică de returnare a banilor în caz de reziliere contract pe motiv de pandemie, despre care poți afla mai multe aici.

Pentru mai multe informații despre taberele educaționale ISS EDU, destinațiile promovate, campusurile partenere sau consultanță pentru alegerea taberei potrivite, accesează www.issedu.ro

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.