(P) Supravegherea locuinței, o soluție de creștere a siguranței tot mai căutată de români

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
camere
StirilePROTV

Supravegherea locuinței şi sporirea siguranţei a deveni o prioritate pentru tot mai mulți dintre români.

Rata alarmantă de creștere a infracţionalităţii, generată de pandemie, îi determină pe locuitorii zonelor rezidenţiale, dar şi pe locatarii blocurilor să ia în calcul achiziționarea şi montarea de sisteme de supraveghere, respectiv camere de supraveghere şi kituri concepute în acest sens.

Pentru că selectarea şi montarea de sisteme de supravegherea este o sarcină importantă, specialiştii Rovision, liderii de piață pe acest segment, vin cu o varietate mare de soluții ce pot fi adaptate la orice situaţie. Astfel siguranţa personală şi a familiei este crescută, iar actele de vandalism sunt descurajate.

Camere supraveghere Rovision şi kit-uri - cum le selectezi pe cele potrivite?

 

Alegerea unui sistem supraveghere Rovision poate fi o adevărată provocare. Totuşi cu partenerii de încredere se transformă într-o sesiune informativă extrem de utilă. Tipul imobilului supravegheat, suprafața monitorizată, modul de instalare, numărul de camere, caracteristicile speciale pe care le au camerele, funcţiile kit-ului şi opţiunile de înregistrare şi păstrare a datelor sunt câteva dintre detaliile pe care trebuie să le analizezi cu mare atenţie înainte de a face o achiziţie. Alte informaţii utile pe care le poţi descoperi de la specialişti sunt legate despre modul în care pot fi montate sistemele de camere supraveghere Rovision şi kit-ul compatibil, astfel ca ansamblul de monitorizare să fie unul invizibil pentru persoanele din exterior.

Cum alegi un sistem supraveghere Rovision în funcție de tipul imobilului

 

Sistemul de supraveghere eficient trebuie să fie adaptat necesităților. În cazul imobilelor comune, cu intrare unică, (de tipul blocurilor) sunt recomandate camere supraveghere Rovision şi kit-uri wireless, a căror alimentare se face prin intermediul acumulatorilor. Imaginile captate de acestea pot fi urmărite live de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicațiilor dedicate. Acestea sunt stocate într-un server special există posibilitatea de a fi analizate ulterior.

Faţă de alte opțiuni de monitorizare, un sistem supraveghere Rovision vine cu numeroase avantaje, de la cele ce țin de număr de camere şi dotări tehnologice, la cele ce țin de mentenanță şi soluții de montaj.

Când vorbim de locuințe private, rezidenţiale lucrurile sunt mai complexe, în special dacă există mai multe intrări şi un număr mare de zone vulnerabile. Pentru locuințele private specialiştii recomandă montarea de sisteme inteligente, cu camere prevăzute cu infraroşu care captează perfect imaginile în timpul nopții. Acestea vin de obicei cu senzor de mișcare integrat.

Selectarea sistemului în funcție de suprafața monitorizată

 

Numărul de camere integrate în sistemul de monitorizare trebuie să fie direct proporțional cu suprafața monitorizate. Este evident că un sistem cu 2 camere supraveghere Rovision şi kit dedicat este potrivit pentru o locuință de dimensiuni reduse, cu puține intrări şi puține locuri vulnerabile, astfel stau lucrurile când vorbim de o suprafaţă extinsă. În al doilea caz numărul de camere montate trebuie să fie mai mare, astfel pot fii captate imaginile din toate punctele sensibile.


Cum selectezi sistemul de supraveghere în funcție de caracteristicile tehnice şi facilităţi de montare

 

Tehnologia este într-o evoluţie continuă, caracteristicile cu care sunt înzestrate echipamentele de supraveghere şi camerele Rovision fiind extrem de complexe. Performanțele deosebite, se pot constata, pe parte de calitate a imaginilor, acestea fiind captate în format HDD. Și opțiunile legate de stocare şi accesarea a informaţiilor sunt numeroase și variate.

Sistemele de supraveghere recomandate sunt eficiente pentru că permit monitorizarea eficientă, în timp real şi redarea conţinutului video şi audio, la calitate înaltă pe orice tip de dispozitiv. Înregistrările pot fi urmărite de pe smartphone, tabletă, calculator sau laptop.

Un alt detaliu important ce trebuie analizat ține de funcțiile integrate. Un sistem performant este prevăzut cu senzori de mișcare și senzori infraroșu, şi captează imaginile la calitate excepțională, chiar şi când afară plouă, ninge sau bate vântul. Fiecare dintre înregistrări poate deveni o probă solidă de identificare în cazurile de furt, distrugere şi încălcare a proprietății.

Kit-urile Rovision sunt soluții complete pentru cei ce doresc să beneficieze de sisteme complexe de supraveghere. Se instalează facil, şi pot fi integrate cu ușurință de persoanele nespecializate în montarea camerelor şi a sistemelor de monitorizare. Totuși, Rovision recomandă și pune la dispoziție solicitanților, şi kit-uri de monitorizare, care necesită asistență din partea persoanelor competente.

Rovision este un partener de încredere când vine vorba de sisteme de supraveghere ce sporesc starea de siguranţă şi propune o varietate mare de soluții profesionale. Siguranța personală nu este un moft, este o necesitate. Alături de kit-urile şi sistemele de monitorizare eficiente, utilizatorii pot selecta şi echipamentele smart, întrerupătoarele, prizele, releele, senzorii şi soluţiile pentru case inteligente propuse de specialiştii în siguranţă şi securitate.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO