(P) Rochii de vară, cum le alegi pe cele potrivite în funcţie eveniment

rochii

Chiar dacă anul acesta este unul diferit şi evenimentele mondene sunt mai puţine şi mai discrete, nu înseamnă că nu te poţi simţi frumoasă şi feminină.

Şi, când vine vorba de feminitate, eleganță şi bun gust rochiile sunt vedete.

Pentru că suntem în plin sezon de vară, ne-am propus să cerem sfaturile specialiştilor şi să descoperim şi care sunt modele în trend, dar şi cum trebuie să alegi aceste articole în funcţie de eveniment.

Înainte de a dezvălui sfaturile celor avizaţi, citeşte câteva trucuri care să te ajute să alegi modele versatile de rochii de vară. Alege articole din materiale naturale și pielea ta îți va mulțumi, păstrându-şi aspectul proaspăt şi impecabil. Bumbacul, mătasea, inul şi pânza topită sunt potrivite pentru temperaturile tropicale ce domină această vară. Ţinutele de zi cu zi cu rochii casual din fibre fine te vor face să te simţi feminină în orice context.

Poată rochii cu croi lejer. Aceste piese susţin bună ventilaţie a trupului deci vei fi confortabilă şi vei avea o atitudine pozitivă fie că mergi la serviciu, la un eveniment special, o cină în familie, în parc la plimbare sau să te relaxezi la piscină.

Alege rochii cu cromatică adecvată. Piesele alese pentru evenimentele desfăşurate pe timpul zilei trebuie să fie pastel şi să fie în tonuri prietenoase. Alege nuanţe de crem, bej, roz, bleu, olive, sau pe cele naturale galben, maro, verde. Te vor energiza şi îţi vor conferi o atitudine pozitivă.

Pentru evenimentele desfăşurate pe timpul serii poţi opta pentru nuanţe intense, vibrante dacă eşti o fire îndrăzneaţă, care doreşte să se bucure de atenţie. Alege nuanţe sigure dacă doreşti să te simţi feminină şi delicată.

Rochii pentru evenimente familiale

Nunţile, botezurile, aniversările nu mai au aceeași amploare ca în anii precedenţi dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le acorzi toată atenţia. Când eşti invitată la un astfel de eveniment cu siguranţă eşti o persoană importantă, apropiată familiei care sărbătoreşte. Poţi crea ţinute feminine, senzuale cu rochii elegante, în culori aprinse. Alege piese cu croi lejer, care să te avantajeze şi materiale cu aspect preţios. Decolteurile şi decupajele adânci sunt alte detalii care oferă şarm unor ţinute de amploare.

Rochii de vară pentru evenimente corporate

Evenimentele corporate continuă să fie soluţii eficiente de îmbunătăţire a relaţiilor de muncă. Aici se realizează parteneriate importante, de aceea este recomandat să abordezi ţinute cu atitudine. Answear.ro propune numeroase modele, ce poartă amprenta unor mărci celebre, potrivite pentru evenimente corporate. Analizează piesele disponibile şi alege-o pe cea care te pune în valoare. Pentru a crea un outfit impresionant, demn de un eveniment corporate, te poţi orienta câte modele midi, până la genunchi sau sub această zonă. Sunt potrivite piesele cu croi în formă literei A care accentuează talia în mod plăcut şi oferă iluzie de înălţime. Cu astfel de rochii, chiar dacă eşti miniona vei părea un model ieşit din revistă.

Rochii pentru petreceri

Când vine vorba de rochii de petreceri lucrurile sunt mult mai permisive. Te poţi bucura mai multe opţiuni. De la modele mini, la cele midi sau lungi ce accentuează plăcut formele trupului. Şi pe parte de accesorizare lucrurile stau bine, în special dacă îndrăgeşti ștrasurile, şnururile, nasturii sau modelele cu asimetrii ample.

Pot alege culori metalice sau nuanţe vibrante, trebuie totuşi să iei în seamă că anul acesta toate petrecerile se ţin în aer liber, deci şi rochia perfectă trebuie să fie în ton cu natura!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022
Cele mai importante distincții din Comerțul Online Românesc au fost acordate în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2022

eMAG, FAN Courier, Dedeman, IKEA, elefant.ro, Glovo, F64 si Dacia - printre companiile premiate la Gala Premiilor eCommerce 2022

(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022
(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
Recomandări
Conversația dintre Visarion Alexa și o enoriașă: „Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale” FOTO
Conversația dintre Visarion Alexa și o enoriașă: „Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale” FOTO

Au apărut noi mesaje acuzatoare la adresa preotului Visarion Alexa. Încă o femeie povestește, că părintele i-a făcut avansuri și chiar, a sărutat-o când, au fost împreună. Pentru a dovedi că nu minte a publicat, și capturi cu mesajele.

O fraudă uriașă cu lemn tăiat ilegal din păduri, investigată în aproape jumătate din țară. Cine ar fi suspecții
O fraudă uriașă cu lemn tăiat ilegal din păduri, investigată în aproape jumătate din țară. Cine ar fi suspecții

Una dintre cele mai mari fraude cu lemn tăiat ilegal din păduri este investigată de nouă structuri ale statului. Poliţiştii şi procurorii au descins la 17 Ocoale Silvice din Suceava, dar şi la 146 de firme şi chiar adrese particulare din alte 17 judeţe.

Prețurile vor continua să crească. Cele mai mari majorări vor fi în construcții și la produsele de la raft
Prețurile vor continua să crească. Cele mai mari majorări vor fi în construcții și la produsele de la raft

Şi pentru că mereu este loc de mai rău prețurile vor continua să crească toamna aceasta, arată un sondaj al Institutului Național de Statistică, la care au participat 9 mii de manageri de firme.