(P) Termopane salamander - întrebări și răspunsuri

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
ad salamander

Realitatea arată că tâmplăria nu este un produs care să poată fi reutilizat fără costuri peste 50% din valoare. E simplu de înțeles de ce se întâmplă acest lucru.

Pentru că tâmplăria este un produs personalizat, cu soluții tehnice aparte, unice pentru un proiect dat. De aceea, știi că atunci când alegi profilele pentru ferestrele locuinței tale, trebuie să alegi cu grijă.

Una din cele mai bune opțiuni pentru case rămâne termopanul salamander. Având proprietăți înalte de protecție, aceste ferestre versatile se încadrează ușor în proiectele moderne pentru case și apartamente.

Iată cele mai frecvente întrebări legate de termopanele salamander

 

Pot comandă termopane salamander și pentru un apartament mai mic?

 

Sigur. Pentru că profilele sunt personalizate, salamander pot fi utilizate cu aceleași calități de excepție în apartamente mai mici sau vile cu geamuri extinse și vederi largi spre exterior.

Care sunt cele mai importante avantaje pe care le oferă termopanele salamander?

 

Printre cele mai importate beneficii oferite de ferestrele salamander se numără protecția înalta antiefracție cu role de siguranță, o foarte bună izolare termică și fonică, design modern, sistem microventilatie, anti-acționare greșită, blocatori antiefracție.

Ce preț au termopanele salamander?

 

Prețurile pentru profilele salamander variază în funcție de model, dimensiune, opțiuni suplimentare. Peste toate acestea, puteți avea siguranță unui raport calitate- preț excelent, de fiecare dată.

Ce tipuri de termopane salamander există?

 

Cele mai cunoscute tipuri de termopane salamander sunt Salamander Streamline 76, Salamander Brugmann bluEvolution 73, Salamander Brugmann bluEvolution 82, Salamander bluEvolution 92. Toate aceste modele sunt disponibile pentru comandă pe site-ul termopane-salamander.ro.

Pentru o locuința modernă, ce tip de fereastră salamander recomandăți?

 

Toate tipurile menționate mai sus se pretează excelent pentru locuințele moderne. Completează perfect designul actual și pot fi incluse cu ușurință în decorurile contemporane. Termopanele Brügmann bluEvolution 73 oferă un design atrăgător, cu muchii de o precizie excepțională, finisaje de cea mai bună calitate, vizibile cu ochiul liber. Indiferent de stilul arhitectural contemporan adoptat, ferestrele Brügmann bluEvolution 73 se vor încadra perfect în decor. Veți reuși să obțineți o imagine unitară, omogenă, extrem de frumoasă.

Care sunt avantajele termopanelor Salamander Streamline 76?

 

Aceste ferestre cu sticlă termopan se evidențiază prin funcționalitate, linii clasice și rafinate. În plus, beneficiați de aceleași avantaje pe care le aduce orice fereastră salamander: izolație termică și fonică înalta, construcție durabilă, aspect îngrijit, sistem cu micro-ventilație, protecție împotriva razelor solare.

De ce să aleg Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82?

 

Mergeți pe varianta acestor termopane dacă va doriți calitate înalta. Linia Brügmann bluEvolution 82 se caracterizează printr-o adâncime constructivă de 82 mm, oferind o sinergie uimitoare între rentabilitatea energettica și tehnologiile înalte de etanșare.

Specialiștii recomandă Brügmann bluEvolution 82 pentru casele pasive. Iată de ce. Structura de canaturi și rame optimizate într-un mod adecvat ajută la minimizarea pierderilor de căldură. În plus, ferestrele sunt echipate cu vitrare termoizolantă triplă. Rezultatul? O izolație energetică foarte bună. Cu alte cuvinte, nu veți mai plăti sume uriașe pentru energie în timpul sezonului rece, iar în timpul verii va veți putea bucură de un climat mai plăcut, confortabil și suportabil în interior.

Salamander Brügmann bluEvolution 82 se caracterizează printr-o construcție cu șase camere și adâncime de 82 mm, o configurație ce asigura o etanșare optimizată, o protecție termică înalta și o eficientă energetică superioară.

La toate acestea se adaugă capacitatea de reciclare pentru termopanele Salamander Brügmann bluEvolution 82 - toate piesele sistemului sau se pot recicla 100%.

De unde pot comandă termopane salamander la preț bun?

 

Va rugăm să accesați site-ul termopane-salamander.ro. Puteți plasa o comandă telefonic sau prin email și veți primi îndrumare completă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO