(P) Portofoliul unui fotograf de nuntă

nunta

Cât de important este portofoliul unui fotograf de nuntă și cum acest lucru va va ajută în decizia dvs. Cum verific dacă portofoliul unui fotograf de nuntă este fals?

 

Importanța portofoliului unui fotograf

Portofoliul lucrărilor este și cea mai importantă resursă din patrimoniul unui fotograf de nuntă. Portofoliul nu se rezumă doar la sinteza mecanică de cadre din cadrul evenimentelor la care a luat parte, ci are capacitatea de a fi și un instrument important de cunoaștere. Acesta are capacitatea de a transmite informații prețioase despre modul sau de lucru, viziunea și personalitatea fotografului.

Cum analizăm portofoliul unui fotograf de nuntă?

Dacă urmează să vă organizați nunta și sunteți în căutarea unui fotograf de încredere, decizia vi se poate părea dificilă, într-o prima etapă. Fluctuațiile de preț, incertitudinea din piață sunt factori cu potențial alarmant.

Totuși, gestionând situația cu puțină atenție, lucrurile nu sunt atât de complicate. Mai jos veți găsi câteva sfaturi, ce va vor fi de folos în alegerea celui mai potrivit fotograf pentru evenimentul dvs.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali
Începeți din timp

Înainte de toate, alegerea fotografului trebuie începută cu minim 6 luni- 1 an de la dată evenimentului. Altfel, majoritatea fotografilor recomandați vor fi ocupați și riscați să alegeți cu soluții de compromis de ultim moment.

Cum mă asigur că portofoliul fotografului nu este fals?

Pentru a fi siguri că portofoliul este unul autentic, parcurgeți cu atenție cadrele. Acestea trebuie să fie în măsură să reflecte realitatea. Un fotograf serios, va avea la vedere atât o varietate de evenimente, situații și contexte la are a luat parte.

Deoarece portofoliile și fotografiile țiind să fie "piratate" și considerați că dacă aveți dubii, puteți face o scurtă verificare online a rețelelor sociale aferente fotografului (facebook, instagram, linkedin etc.). De acolo puteți extrage indicii cu privire la vechimea conturilor, recomandările clienților cu care a interacționat etc.

Analizați grila de prețuri ale fotografului de nuntă cât și pachetele disponibile

Daca ati studiat portofoliul si aproape ati luat decizia, pretul si ofertele disponibile sunt factori prioritari. Atat preturile minimale, cat si cele exagerat de mari trebuie sa ridice semnale de alarma. Pe langa serviciile foto, ar fi indicat sa vi se puna la dispozitie si partea de video si/sau alte optiuni (cabina foto, drona etc.), asfel incat sa aveti o intelegere cu un singur furnizor. Astfel veti economisi timp. Si nu uitati, sa aveti intotdeauna in vedere semnarea unui contract de colaborare.

Fotografia de nuntă vs fotografia de botez

Dacă un portofoliul arată impecabil pe partea de nuntă, nu înseamnă neapărat că aceea persoană este și un bun fotograf de botez. Cu toate ca au multe puncte in comun, lucrurile tind sa fie putin diferite, asadar daca tineti la amintirile dvs.

Speram ca toate aceste informatii sa va fie utile si va dorim un eveniment reusit!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.