(P) Cum alegi cea mai bună mobilă dormitor

mobila
StirilePROTV

Rolul principal în crearea confortului în spațiul casei revine mobilierului. Dar poate deveni un decor interior doar cu alegerea potrivită.

În același timp, ar trebui să acorzi mai multă atenție designului dormitorului, unde o persoană ar trebui să se relaxeze complet. 

Dormitul confortabil, va depinde de mobila dormitor aleasa. În funcție de mobila aleasă te vei trezi calm sau anxios. Principalele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească seturile moderne de mobilă dormitor sunt: siguranța materialului, durata mare de viață, funcţionalitatea și confort, ergonomie.

Cel mai bun material pentru mobila dormitor modernă de astăzi, este desigur, PAL si PAL melaminat, care oferă și suficientă ventilație. Mobilierul de înaltă calitate, realizat în conformitate cu tehnologia, nu necesită reparații pentru o lungă perioadă de timp și poate dura mai mult timp. Atunci când alegi mobila dormitor, este necesar ca paturile, noptierele, dulapurile și comodele să fie convenabile de utilizat. Mobilierul voluminos este de domeniul trecutului. Seturile moderne de mobilă dormitor sunt compacte și versatile, iar dormitorul arată spațios și luminos.

Mobilă dormitor standard sau neobișnuită?

Amenajarea corectă a dormitorului presupune utilizarea mobilierului într-un singur ton. Desigur, dacă îți plac ideile de experimentare și design creativ, atunci te poţi îndepărta de standarde și poți alege un stil neobișnuit. Există câteva recomandări de bază de la experți cu privire la modul de a alege mobila dormitor potrivită.

Potrivirea stilului și culorii, articolelor individuale ale setului trebuie să corespundă designului general al dormitorului. Setul minim de mobilă dormitor poate include un pat, noptieră, dulap și comodă. Cel mai important lucru este să alegi un set capabil să îndeplinească funcțiile necesare și să satisfacă pe deplin nevoia unui sejur confortabil. Dacă nu există restricții privind culorile de fundal, atunci îți poți permite să experimentezi orice fantezie. Dacă trebuie să economisești bani, va trebui să alegi o variantă mai practică.

Ce include un set de mobilă dormitor?

În cazul unui set de componente individuale, este recomandabil să cumperi mai întâi patul. Pentru un dormitor mare, ai nevoie de un pat dublu care va arăta armonios. Pentru mobilarea unui dormitor mic, este mai bine să alegi un pat de dimensiuni mai mici, precum 120x200 cm sau 90x200 cm. Noaptea este un loc de dormit confortabil, iar ziua este o zonă confortabilă de relaxare.

Un dulap voluminos cedează treptat loc dulapurilor de diverse dimensiuni și modificări. Astfel de modele ajută la economisirea spațiului, iar fațadele lor vor decora orice dormitor. Paturile si dulapurile sunt perfect completate de comode, iar pe ele poți aranja fotografii de familie și alte decoruri. Dacă comoda prezintă și oglindă va mulțumi orice femeie. Astăzi există o selecție uriașă de produse pentru fiecare preferință de design. În sertarele comodei poți plasa convenabil toate obiectele necesare pentru restabilirea frumuseții. O altă piesă de mobilier importantă și integrantă în interiorul dormitorului este noptiera. O carte, ochelarii, telefonul și un pahar cu apă îți vor fi la îndemână dacă ai această piesă de mobilier lângă pat.

Așadar, într-un set standard de mobilă dormitor vor exista întotdeauna un pat, una sau două noptiere, un dulap și o comodă si o saltea ortopedica. În funcție de nevoile tale poți schimba oricând configurația. Dar putem spune cu încredere că fără una dintre piesele de mobilier ale dormitorului, acesta nu va mai fi întreg. 

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială
(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială

TEHNIC MEDIA vă invită la prima ediție INTEK - singurul târg expozițional din România dedicat transformării proceselor industriale, organizat între 4 și 7 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina, Brașov.

(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani
(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani

Cu siguranță ai auzit până acum de acidul hialuronic și modul benefic în care poate acționa acesta asupra menținerii tinereții și sănătății pielii noastre dacă îl introducem în rutina zilnică de îngrijire.

(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament
(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament

Durerile de spate sunt unul dintre motivele cel mai des întâlnite pentru care oamenii solicită ajutor medical sau au nevoie de zile libere de la serviciu și reprezintă una dintre principalele cauze de invaliditate la nivel mondial.

Recomandări
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu

Departe de a găsi o soluție în privința pensiilor speciale, politicienii au convenit doar câteva principii pe baza cărora vor modifica legea care reglementează aceste venituri.

Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție
Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție

Teama de noi scumpiri. Aceasta este marea grijă care apasă pe umerii românilor, potrivit unui sondaj realizat luna aceasta de Curs, la nivel național.

Simulare Bacalaureat 2023. 20.000 de elevi nici măcar nu s-au prezentat la test, deși notele nu se trec în catalog
Simulare Bacalaureat 2023. 20.000 de elevi nici măcar nu s-au prezentat la test, deși notele nu se trec în catalog

Basmul ”Harap Alb”, principalul subiect al simulării examenului de bacalaureat, le-a dat emoții elevilor de clasa a XII-a. Mulți au predat foile imediat și au părăsit sala, iar 12 participanți au fost eliminați pentru că au încercat să copieze.