(P) Pfarma.ro - asistentul tău online pentru rezervarea rețetelor de medicamente

Pfarma.ro - asistentul tău online pentru rezervarea rețetelor de medicamente

Pandemia din ultimul an a afectat diverse sectoare de activitate, inclusiv sectorul sănătății, iar multe dintre farmacii au fost nevoite să se adapteze pentru ca serviciile și produsele lor să ajungă la pacienți într-un mod cât mai avantajos posibil.

În acest context, pe piața farmaceutică din România se remarcă o farmacie online care oferă un serviciu nou ce vine în sprijinul pacienților săi. Din grijă pentru sănătatea oamenilor, aceștia au acum posibilitatea de a rezerva online medicamentele de pe rețetă, limitând în acest fel timpul petrecut în afara locuinței.

Pfarma.ro (Professional Farma Line) este o farmacie online autorizată de Ministerul Sănătății, fiind prezentă pe piața din România încă din anul 2019. Aceasta are listate peste 600 de medicamente care se eliberează fără rețetă, iar fiecare produs de tip OTC (Over-The-Counter) are anexată o documentație în conformitate cu legislația în vigoare.

Lanțul farmaceutic Professional Farma Line dispune de un laborator propriu care aparține de farmacia din Vălenii de Munte, în care sunt preparate rețete personalizate de medic pentru fiecare pacient în parte, fiind un loc unde farmaciștii au elaborat formule pentru mai multe afecțiuni. Pacienții se pot prezenta cu rețetele în orice farmacie și vor primi în maximum 48 de ore preparatele de care au nevoie.

Sistemul inovator de tipul rezervare rețetă îi ajută pe pacienți să evite aglomerația și drumurile la farmacie. Astfel, aceștia rămân în siguranță acasă și câștigă timpul pe care l-ar fi pierdut în oraș. Mai mult decât atât, pacienții pot afla din timp dacă farmacia are pe stoc toate medicamentele aflate pe rețetă și prețurile acestora. De asemenea, utilizatorii interesați pot rezerva rețeta și prin trimiterea unui email sau a unui mesaj prin platforma WhatsApp către una dintre Farmaciile Professional Farmaline.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

 

Completarea formularului de comandă online este ușor de făcut și necesită următorii pași:

1. Selectați farmacia din care vreți să ridicați medicamentele. După ce selectați locația, se vor afișa adresa și programul de lucru al farmaciei.

2. Completați datele personale și codul cardului de fidelitate de la farmacie.

3. Completați codurile de pe cardurile producătorilor care oferă reduceri, în cazul în care acestea există.

4. Încărcați rețeta și completați informațiile suplimentare despre medicamentele aflate pe rețetă (denumirile medicamentelor administrate în cazul în care ați mai urmat tratamentul sau datele cerute despre rețetă, în cazul în care aceasta nu poate fi încărcată).

5. Bifați modalitatea prin care doriți să fiți contactat de către farmacist (variantele sunt: apelul telefonic sau cel video).

6. Bifați cele două câmpuri de la „Finalizare comandă” pentru a se trimite solicitarea și pentru a afla informații prin SMS despre statusul solicitării efectuate.

7. După efectuarea pașilor de mai sus, farmacia primește solicitarea, este verificată disponibilitatea medicamentelor și veți fi anunțat dacă solicitarea a fost acceptată.

8. Dacă medicamentele sunt disponibile, se va face calculul rețetei și veți fi contactat de către farmacist pentru comunicarea tuturor detaliilor legate de eliberarea medicamentelor.

Astfel, după efectuarea acestor pași simpli, puteți accesa ușor și rapid sistemul de rezervare online a medicamentelor. În acest fel, serviciul de rezervare rețetă este asistentul virtual care vă poate ajuta în orice moment și oriunde v-ați afla, să obțineți medicamentele de care aveți nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.