(P) Glassgsm dă viață telefonului tău

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
Glassgsm

Nevoia acută de servicii gsm de calitate în județul Suceava a dus la apariția Glassgsm. Vorbim de un service ce se axează exclusiv pe reparatia și decodarea de telefoane marca Iphone, Samsung și Huawei.

Telefoanele mobile sunt gadgeturi ce au nevoie din când în când de diverse reparații. Fie că se defectează vreo piesă, fie că apar probleme de soft, fie pentru că scăpăm telefonul și se distruge display-ul, telefonul este un bun în care se întâmplă să investim constant.

În timp ce avem o garanție validă pentru telefon, dispunem de service gratuit în anumite condiții. De asemenea, atunci când plătim o asigurare opțională, avem parte de anumite servicii suplimentare. Însă în momentul în care nu mai beneficiem de garanție sau asigurare, devine responsabilitatea noastră de a găsi un service gsm care să ne ofere servicii profesionale, prestate de către o echipă de specialiști cu experiență ce folosește piese de schimb de înaltă calitate.

Și exact de aceste beneficii au parte toți clienții care ajung la Glassgsm. Acesta este și motivul pentru care service-ul are clienți fideli care se întorc în mod constant atunci când au nevoie de o reparație sau o decodare a telefonului. Glassgsm știe să recompenseze fidelitatea acestora, întâmpinându-i de fiecare dată cu aceleași servicii de calitate.

Care sunt serviciile ofertite de Glassgsm?

 

Vorbim de un service gsm Suceava axat în mare parte pe reparațiile de telefoane mobile. Cei ce au nevoie de reparații pentru telefoanele Samsung, Iphone și Huawei ajung la Glassgsm pentru că au garanția profesionalismului, seriozității și calității ce li se oferă.

Unul dintre avantajele majore se referă la timpul în care este efectuată fiecare reparație. Vorbim aici de aproximativ de 30-90 de minute în care telefonul este reparat. Cum ar fi să ducem telefonul cu display-ul spart la service și în aceeași zi să îl luăm înapoi ca nou?

Un alt atu este faptul că Glassgsm oferă o garanție de 6 luni pentru orice reparație efectuată, astfel încât, dacă în decurs de 6 luni de la reparație telefonul îi creează utilizatorului probleme, acesta este reparat gratuit.

Cu toate că service-ul este situat în Suceava, chiar și cei ce nu sunt din localitate pot beneficia de aceleași servicii de calitate. Așadar, ei pot trimite prin intermediul unei firme de curierat telefonul defect la sediul service-ului și le va fi înapoiat reparat la adresa indicată.

Pe lângă serviciile de reparații, Glassgsm le oferă clienților săi posibilitatea de a-și decoda telefonul Huawei, Samsung sau Iphone. Telefoanele ce sunt codate în alte rețele decât cea folosită de proprietarii acestora pot fi decodate într-un timp foarte scurt. De asemenea, oricând poate fi verificat prețul decodarii direct pe site-ul service-ului. Există un formular unde trebuie completată marca telefonului deținut, imei-ul acestuia, numele și prenumele celui ce înaintează cererea de preț, precum și modalitatea prin care acesta dorește să fie informat asupra prețului final al serviciului - prin e-mail, apel telefonic, WhatsApp sau SMS.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Glassgsm, dar și pentru a lua legătura cu un consultant, cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul oficial glassgsm.ro

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO