(P) Proiectarea 3D a mobilei este o realitate la Prodesignart

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
Proiectarea 3D a mobilei este o realitate la Prodesignart

Atunci când vă doriți mobilă pentru casă vă gândiți automat la culori pământii, la seturi de corpuri printre care și cele suspendate, cât mai compartimentate.

Alegerile simple sau clasice sunt sigure și nu se vor demoda vreodată. Stilul mai îndrăzneț este oarecum mai limitat, din teama de a nu alege proiectarea unei mobile care va obosi vizual.

Pentru că la vremuri moderne sunt adaptate măsurile, o firmă bucureșteană de profil, respectiv Prodesignart, propune proiectarea 3D a mobilei dorite. Este un serviciu gratuit pentru cei care le devin clienți.

Ce presupune proiectarea 3D și cum ajută

Cu ajutorul unei astfel de abordări este mai ușor să proiectați de fapt mobilarea unei zone. Pot fi observate încadrarea specifică, pot fi urmărite liniile, create modificările astfel încât în final proiectul să fie 100% așa cum își dorește clientul. Altfel spus, prin proiectarea 3D schițele prind viață, contur, formă și culoare.

Marele avantaj este acela de a crea în cele din urmă nu doar mobilă atractivă ca design, ci perfect funcțională. Până la urmă scopul mobilierului este dual și ține și de aspect, dar mai mult de partea practică, ca spațiu de depozitare la care să aveți acces facil.

Chiar dacă pare la început că un astfel de serviciu ar fi mai degrabă o opțiune pentru cei care își mobilează reședințele, de fapt și în case mici poate fi cu atât mai avantajoasă această metodă. Asta pentru că o arhitectură mai complicată și spațiile mai mici impun nevoi diferite cu privire la cum ar trebui să fie mobila perfectă.

Mobila la comandă la Prodesignart

Predesignart creează aproape orice tip de mobilier, după schița clientului sau din portofoliul propriu. Din nevoia diversității de prețuri pune la dispoziție și diferite materiale, iar finisajele sunt de calitate și din import, mare parte din ele. Tot ei pot oferi soluții și celor care dețin spații comerciale pe care trebuie să le mobilize corespunzător cu mediul de activitate.

Mobila creată prin Prodesignart poate fi o singură colaborare pentru amenajarea completă a unui spațiu, la cerere inclusiv și cu electrocasnice. Tot ei oferă consiliere în ceea ce privește designul interior sau crearea și montarea de uși glisante de interior. Acestea pot avea orice tip de mecanism, dimensiuni sau design.

Pentru clienții din București oferta este chiar mai diversificată. Aceștia au parte de transport și montaj ca servicii gratuite. Pentru toți este însă valabilă garanția de 2 ani la orice piesă de mobilier. Din punct de vedere al opțiunilor, nu vă faceți griji. Ajungeți aici cu minimum de repere, dar vă lămuriți cât de curând ce este potrivit să alegeți. Asta pentru că portofoliul Prodesignart dispune de un portofoliu mare de produse și poate executa la comandă orice set - inclusiv comercial, pentru spații horeca.
Pentru doritori, echipa Prodesignart se deplasează, măsoară și creează tot procesul până la fabricarea pieselor de mobilier dorite, transportate și montate la locul ales. Detalii în cadrul paginii oficiale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO