(P) Proiectarea 3D a mobilei este o realitate la Prodesignart

Proiectarea 3D a mobilei este o realitate la Prodesignart

Atunci când vă doriți mobilă pentru casă vă gândiți automat la culori pământii, la seturi de corpuri printre care și cele suspendate, cât mai compartimentate.

Alegerile simple sau clasice sunt sigure și nu se vor demoda vreodată. Stilul mai îndrăzneț este oarecum mai limitat, din teama de a nu alege proiectarea unei mobile care va obosi vizual.

Pentru că la vremuri moderne sunt adaptate măsurile, o firmă bucureșteană de profil, respectiv Prodesignart, propune proiectarea 3D a mobilei dorite. Este un serviciu gratuit pentru cei care le devin clienți.

Ce presupune proiectarea 3D și cum ajută

Cu ajutorul unei astfel de abordări este mai ușor să proiectați de fapt mobilarea unei zone. Pot fi observate încadrarea specifică, pot fi urmărite liniile, create modificările astfel încât în final proiectul să fie 100% așa cum își dorește clientul. Altfel spus, prin proiectarea 3D schițele prind viață, contur, formă și culoare.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Marele avantaj este acela de a crea în cele din urmă nu doar mobilă atractivă ca design, ci perfect funcțională. Până la urmă scopul mobilierului este dual și ține și de aspect, dar mai mult de partea practică, ca spațiu de depozitare la care să aveți acces facil.

Chiar dacă pare la început că un astfel de serviciu ar fi mai degrabă o opțiune pentru cei care își mobilează reședințele, de fapt și în case mici poate fi cu atât mai avantajoasă această metodă. Asta pentru că o arhitectură mai complicată și spațiile mai mici impun nevoi diferite cu privire la cum ar trebui să fie mobila perfectă.

Mobila la comandă la Prodesignart

Predesignart creează aproape orice tip de mobilier, după schița clientului sau din portofoliul propriu. Din nevoia diversității de prețuri pune la dispoziție și diferite materiale, iar finisajele sunt de calitate și din import, mare parte din ele. Tot ei pot oferi soluții și celor care dețin spații comerciale pe care trebuie să le mobilize corespunzător cu mediul de activitate.

Mobila creată prin Prodesignart poate fi o singură colaborare pentru amenajarea completă a unui spațiu, la cerere inclusiv și cu electrocasnice. Tot ei oferă consiliere în ceea ce privește designul interior sau crearea și montarea de uși glisante de interior. Acestea pot avea orice tip de mecanism, dimensiuni sau design.

Pentru clienții din București oferta este chiar mai diversificată. Aceștia au parte de transport și montaj ca servicii gratuite. Pentru toți este însă valabilă garanția de 2 ani la orice piesă de mobilier. Din punct de vedere al opțiunilor, nu vă faceți griji. Ajungeți aici cu minimum de repere, dar vă lămuriți cât de curând ce este potrivit să alegeți. Asta pentru că portofoliul Prodesignart dispune de un portofoliu mare de produse și poate executa la comandă orice set - inclusiv comercial, pentru spații horeca.
Pentru doritori, echipa Prodesignart se deplasează, măsoară și creează tot procesul până la fabricarea pieselor de mobilier dorite, transportate și montate la locul ales. Detalii în cadrul paginii oficiale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.