(P) Fă cunoștință cu tehnologia și eleganța renumitelor sobe pe peleți italiene

PEFOC

Fă cunoștință cu tehnologia și eleganța renumitelor sobe pe peleți italiene.

 

Dacă te regăsești în grupul select al persoanelor responsabile, care nu lasă sezonul rece să le prindă nepregătite și te gândești deja la o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori pentru terasa restaurantului sau cafenelei tale, specialiștii de la PEFOC, vă propun un concept inedit de soba peleti, importată din Italia de la producători cu renume european și experiență vastă în domeniu.

Gama Giada, reprezentantă de top a celor mai apreciate și vândute sobe pe peleți din portofoliul de soluții destinate încălzirii alternative sub brandul sibienilor de la PEFOC, a devenit extrem de populară printre clienți, datorită accesibilității ca preț, a dotărilor de ultimă generație, dar și a designului modern, rectangular cu forme rotunjite frontal, menite să le confere o imagine contemporană și elegantă în același timp.

Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană Giada, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrat în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit (90% - asemănător unei centrale termice standard), fiind mult mai facil de întreținut decât un semineu pe lemne clasic, grație arderii curate a peleților speciali.

Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, aceste sobe se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant, devenind astfel, o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau pentru cabana din mijlocul naturii. Cu o greutate extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg), soba italiană Giada este capabilă să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice sistem de evacuare cu palarie cos fum (ceramic, izolat sau chiar zidit).

Certificate în Italia, sobele din gama Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând în cele 5 stele obținute la capitolul siguranță și funcționalitate, cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur. Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu, emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly, datorită afisajului digital și a modului automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI. Grație acestei tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o opțiune modernă și confortabilă de a seta nivelul dorit de căldură și multe altele, cu ajutorul unei aplicații de telefon care se poate instala chiar și după ce soba este deja funcțională.

PEFOC vă propune și alte modele de sobe și șeminee de calitate superioară, care funcționează pe bază de peleți, adaptate cu bun simț fiecărui buget în parte: gamele Karen, Adele&Alina sau modelul Primo15, dar și focare sau șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, alături de modelele de șeminee electrice sau decorative, cu bioetanol. Pe lângă asistență profesională și cele mai utile sfaturi, pe site-ul oficial pefoc.ro găsești inclusiv accesoriile necesare evacuării fumului(coturi, reducții, flanșe, adaptoare, hornuri ceramice Hoch), toate acestea beneficiind de garanția calității. Și pentru că, PEFOC se laudă cu o rețea vastă de parteneri, răspândită pe întreg teritoriul țării, transportul până la tine este asigurat, indiferent de zona în care locuiești.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii
(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii

În domeniul construcțiilor, schela metalică are o importanță deosebită.

(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României
(P) Innovation IT 2022, dedicat clienților business One-IT - cel mai mare eveniment de tehnologie din Nord-Vestul României

One-IT a organizat a opta ediție a Innovation IT, evenimentul anual dedicat clienților business ai companiei, ce a avut loc joi, 22 septembrie 2022 și a găzduit peste 130 de participanți.

Recomandări
Ministrul Mediului: „Barajul de la Roşia Montană este stabil”. Se anunță verificări de urgență în țară
Ministrul Mediului: „Barajul de la Roşia Montană este stabil”. Se anunță verificări de urgență în țară

Au trecut mai mult de 48 de ore de când s-a declanșat alerta la Roșia Montană, unde o fisură apărută în digul lacului Tăul Mare a dus la evacuarea locuitorilor din zonă.

Ministrul Justiției a cerut în Parlament rediscutarea proiectului avertizorilor de integritate
Ministrul Justiției a cerut în Parlament rediscutarea proiectului avertizorilor de integritate

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a solicitat ca proiectul privind protecţia avertizorilor de interes public, aflat la reexaminare la Camera Deputaţilor, să fie retrimis Comisiei juridice.

 

O butelie de gaz defectă a provocat o explozie puternică în apartamentul unei pensionare. 19 locuințe au fost distruse
O butelie de gaz defectă a provocat o explozie puternică în apartamentul unei pensionare. 19 locuințe au fost distruse

Explozie puternică, marți dimineață, într-un bloc din Vatra Dornei. Oamenii s-au trezit cu geamurile și ușile sparte, dar și cu bucăți mari de tencuială prăbușite în camere și pe holurile imobilului.