(P) Fă cunoștință cu tehnologia și eleganța renumitelor sobe pe peleți italiene

PEFOC

Fă cunoștință cu tehnologia și eleganța renumitelor sobe pe peleți italiene.

 

Dacă te regăsești în grupul select al persoanelor responsabile, care nu lasă sezonul rece să le prindă nepregătite și te gândești deja la o alternativă de încălzire de calitate premium și randament superior, acasă ori pentru terasa restaurantului sau cafenelei tale, specialiștii de la PEFOC, vă propun un concept inedit de soba peleti, importată din Italia de la producători cu renume european și experiență vastă în domeniu.

Gama Giada, reprezentantă de top a celor mai apreciate și vândute sobe pe peleți din portofoliul de soluții destinate încălzirii alternative sub brandul sibienilor de la PEFOC, a devenit extrem de populară printre clienți, datorită accesibilității ca preț, a dotărilor de ultimă generație, dar și a designului modern, rectangular cu forme rotunjite frontal, menite să le confere o imagine contemporană și elegantă în același timp.

Disponibile în 3 scheme cromatice (alb, negru și roșu) sobele de producție italiană Giada, oferă căldura necesară printr-un sistem eficient de ventilare al aerului din încăperea unde sunt amplasate, dezvoltând un proces de ardere ecologică, încadrat în clasa economică de consum energetic de tip A+. Astfel, acest model de sobă pe peleți se poate lăuda cu un consum redus de combustibil, dar și cu un randament sporit (90% - asemănător unei centrale termice standard), fiind mult mai facil de întreținut decât un semineu pe lemne clasic, grație arderii curate a peleților speciali.

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Pe lângă rolul funcțional și randamentul superior, aceste sobe se bucură și de un design deosebit, încadrându-se cu mult bun gust și simț estetic, în aproape toate poveștile de amenajare: clasic, modern, vintage sau elegant, devenind astfel, o soluție versatilă de încălzire pentru sedii de firmă, locuințe moderne, case de vacanță sau pentru cabana din mijlocul naturii. Cu o greutate extrem de scăzută (aproximativ 50 de kg), soba italiană Giada este capabilă să încălzească un spațiu cu volumul de până la 200 metri cubi. Datorită aspectului compact, soba se montează cu ușurință în aproape orice tip de spațiu interior și poate fi racordată la orice sistem de evacuare cu palarie cos fum (ceramic, izolat sau chiar zidit).

Certificate în Italia, sobele din gama Giada sunt supuse periodic unor teste și verificări riguroase pentru a răspunde celor mai înalte standarde și cerințe din domeniu la nivel european, dovadă stând în cele 5 stele obținute la capitolul siguranță și funcționalitate, cu grijă la mediu și sănătatea celor din jur. Și pentru că vorbeam despre inovație, aceste sobe de tip șemineu, emană aer cald în încăpere, asemenea unor radiatoare performante și user-friendly, datorită afisajului digital și a modului automat de control și reglaj de la distanță, prin WI-FI. Grație acestei tehnologii de ultimă generație, vei avea la dispoziție o opțiune modernă și confortabilă de a seta nivelul dorit de căldură și multe altele, cu ajutorul unei aplicații de telefon care se poate instala chiar și după ce soba este deja funcțională.

PEFOC vă propune și alte modele de sobe și șeminee de calitate superioară, care funcționează pe bază de peleți, adaptate cu bun simț fiecărui buget în parte: gamele Karen, Adele&Alina sau modelul Primo15, dar și focare sau șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz, alături de modelele de șeminee electrice sau decorative, cu bioetanol. Pe lângă asistență profesională și cele mai utile sfaturi, pe site-ul oficial pefoc.ro găsești inclusiv accesoriile necesare evacuării fumului(coturi, reducții, flanșe, adaptoare, hornuri ceramice Hoch), toate acestea beneficiind de garanția calității. Și pentru că, PEFOC se laudă cu o rețea vastă de parteneri, răspândită pe întreg teritoriul țării, transportul până la tine este asigurat, indiferent de zona în care locuiești.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute
(P) Ce sacouri de bărbați să ai în garderobă și cum să le incluzi în diferite tipuri de ținute

Sacoul, altădată un element vestimentar foarte formal, a devenit o alegere practică pentru orice bărbat. Poate oferi un aspect mai elegant oricărei ținute - de la look-ul la birou, la cel de ieșit în oraș.

(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres
(P) Sfaturi pentru o mutare eficientă și fără stres

Mutatul într-o nouă locuință poate fi o experiență stresantă și copleșitoare, mai ales atunci când trebuie să te ocupi de transportul și mutarea mobilei.

(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration
(P) Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Anca Maftei: te ghideză pe calea transformării tale prin metoda constelațiilor ReGeneration

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.