(P) Noul ansamblu rezidențial Titan Sun Park 7

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
ansamblu rezidential

Estimobiliar este o agenție imobiliară de top din București, recunoscută pentru profesionalismul agenților și capacitatea acestora de a evalua corect fiecare proprietate imobiliară.

 

În contextul apariției pe piață a unui mare număr de proprietăți imobiliare, multe dintre acestea evaluate greșit, Estimobiliar garantează corectitudine și o apreciere cât mai obiectivă a prețului în raport cu calitatea. Fie că îți dorești o garsonieră, fie un apartament cu 2 – 4 camere, Estimobiliar pune la dispoziția clienților ansambluri imobiliare situate în trei zone importante ale Bucureștiului: ansambluri în zona Palady, în zona Nicolae Grigorescu și în zona Mihai Bravu.
 

Dacă ești în căutare de apartamente noi 2 camere sector 3, atunci noul ansamblu rezidențial Titan Sun Park 7 este ceea ce cauți! Este un ansamblu rezidențial nou, aflat încă în construcție, iar termenul de finalizare este anul 2020. Blocul este nou, are 5 etaje și parter și 3 scări, realizate pe structură din beton de cea mai bună calitate pentru a oferi rezistență împotriva cutremurelor. Tipurile de imobile puse la dispoziție sunt atât garsoniere și studiouri, cât și apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

În ceea ce privește dotările acestui ansamblu rezidențial, Estimobiliar se poate lăuda cu o calitate și un profesionalism de invidiat. Băile sunt complet echipate cu obiecte sanitare de calitate superioară, utilitățile (apa, încălzirea, cablu tv și internetul) sunt contorizate individual, izolația termică exterioară are o certificare energetică clasa A, iar finisajele interioare presupun parchet laminat, gresie, faianță, pereți finisați și zugrăviți, prize, întrerupătoare și panouri electrice autorizate. Pe scurt, dacă alegi un ansamblu rezidențial în această locație, singurul lucru pe care mai trebuie să îl faci, este să-ți mobilezi locuința, pentru că de restul s-a ocupat Estimobiliar.

De ce să alegi zona Titan Sun Park 7?

Cartierul Titan este situat în partea de est a Bucureștiului, fiind foarte aproape de Piața Unirii, la doar 10 minute. Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 este la mare căutare, în primul rând tocmai pentru că este situat într-o zonă importantă a Bucureștiului și a sectorului 3, și în al doilea rând pentru că este o zonă foarte liniștită.

Chiar dacă este aproape de Piața Unirii, cartierul Titan nu este atât de poluat precum alte cartiere din București. Curățarea atmosferei este făcută în mod natural de imensul parc Titan, iar în verile călduroase nici nu este nevoie de aer condiționat.

Ce facilități oferă zona Titan Sun Park 7?

În apropierea ansamblului rezidențial sunt amenajate mai multe parcuri și locuri de joacă pentru copii, instituții de învățământ și spitale, iar acesta este un alt motiv pentru care Titan Sun Park 7 este la mare căutare.

Alte facilități de care poți beneficia dacă alegi să locuiești aici sunt: accesul rapid la diverse mijloace de transport (stație de tramvai, autobuz sau metrou), accesul rapid la piețe și magazine (Auchan, Dedeman, Metro, Jumbo, Dechatlon, Ikea).

Cât de potrivit este pentru tine ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7?Fie că ai o familie și copii, fie că ești o persoană care își dorește un loc liniștit în care să locuiască, Titan Sun Park 7 oferă toate motivele pentru ca această zonă să fie cea mai potrivită pentru tine. Primăria din Sectorul 3 s-a ocupat mult de amenajarea locurilor de joacă și a parcului Titan, și a făcut din acest cartier unul frumos și curat, iar Estimobiliar a creat aici locuința perfectă!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO