(P) Fii pregătit pentru orice aniversare: top 5 seturi cadou femei cu cosmetice

cadou femei

Cadourile sunt un gest frumos care arată că te-ai gândit la persoana respectivă, iar luna Femeii sau ziua de naștere este o perioadă foarte importantă pentru toată lumea.

Parfumurile și produsele cosmetice pot fi cadouri cu impact garantat, fiind apreciate de femei, mai ales dacă sunt de calitate și în conformitate cu tenul lor.

Și nu e chiar o problemă de matematică, să alegi o cremă tratament antirid pentru mama sau bunica, o cremă de corp sau un ulei de baie, mai ales că există seturi cadou femei. O altă idee bună ar putea fi un parfum.

Mai mult, aceste seturi cadou femei te pot ajuta să nu mai ai probleme pe ultima sută de metri, mai ales că poți alege online, din game variate de seturi cadou femei, pe care le poți cumpăra mamei, celei mai bune prietene, surorii sau iubitei tale. Fie că este vorba de seturi complete de îngrijire împachetate în cutii atractive, de pachete specializate pentru îngrijirea corpului, de seturi de produse pentru machiaje în trendurile de sezon ori de parfumuri irezistibile, oricare dintre ele poate reprezenta cadoul perfect pentru cineva.

Cum să alegi un set cadou femei în funcție de preț și componență?

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Codul dictat de alegerea cadourilor te poate ghida cu ușurință precum că seturile de îngrijire personală fac parte de pe lista darurilor care sunt interzise pentru a fi oferite. Totuși, nu trebuie să exagerăm, dacă este vorba despre o persoană așa cum este soția ta sau cineva apropiat din familie, atunci poți să îi daruiești un astfel de set.

Alege dintre seturi cadou femei, unul care să îi ofere persoanei dragi momente de delectare și care să îi arate că te-ai gândit într-adevăr la ea. Poți opta pentru o variantă mai generală de cadou, precum un set cadou femei îngrijire corp cu extract de vanilie neagră si migdale, de care orice femeie se va îndrăgosti instantaneu. Mirosul său inconfundabil de vanilie neagră este o simfonie de senzualitate și dulceață, care învăluie simțurile cu sugestii delicioase, delicate fructate și florale. Gama Vaniglia Nera se absoarbe rapid în piele, lăsând pielea catifelată și aromată timp îndelungat. Aceste seturi cadou femei au 3 componente și fiecare este specială.

- Gelul de duș cu extract de vanilie neagră - protejează echilibrul natural al pielii, oferindu-i îngrijire delicată și o senzație minunată de confort.

- Unt de corp cu vanilie neagră și ulei de migdale dulci - este delicat, cremos și extrem de plăcut la atingere. Hrănește și înmoaie pielea, lăsând-o incredibil de mătăsoasă.

- Săpun lichid, hidratant, cu extract de vanilie neagră – potrivit pentru toate tipurile de piele, curăță delicat, dar eficient mâinile și le oferă nutriția și îngrijirea necesară. Formula conține zmeură, piersică, lapte de cocos, tuberoză, păstai de vanilie, flori de vanilie.

Idei de seturi cosmetice cadou cu care nu vei da greș
Un set special pentru îngrijirea tenului poate fi printre acele seturi cadou femei ideale pentru femeile ce sunt în căutarea unor produse cu acțiuni nutritive și purificante și poate reprezenta un cadou fabulos pentru iubita, soția, sora sau cea mai bună prietenă. Știi că persoana căreia vrei să îi faci cadou, suferă de deshidratarea pielii? Un set cadou femei îngrijire ten cu extract de ulei de argan este perfect, pentru a hrăni și hidrata intens pielea. Datorită formulei îmbogățite cu ingrediente naturale și a extractului de argan, este indicat ca tratament împotriva uscării și deshidratării tenului. Setul conține:

- Gelul delicat de curățare, cu ulei de argan - pentru o obține un ten profund curățat, intens hidratat și iluminat. Este ideal pentru a-ți dărui o piele moale și hidratată încă de început.

- Crema de față, pentru toate tipurile de ten, cu ulei de argan – este calea pentru un ten perfect hidratat, luminos și vizibil catifelat. Adaptată pentru toate tipurile de piele, este o cremă bogată, super nutritivă, care nu lasă pielea grasă, dimpotrivă, se absoarbe rapid și toate efectele sale sunt imediate: pielea este mai luminoasă, mai catifelată și perfect hidratată pentru toată ziua. Uleiul de argan este un miraculos și prețios elixir de frumusețe, bogat în vitamina A, E si F, exercită protecție și acționează ca hidratant, nutritiv, emolient și antirid.

- Balsam de buze cu ulei de argan – este surpriza setului, pentru un zâmbet mereu tânăr. Uleiul de argan, cu acțiune emolientă protejează și conferă hidratare buzelor.

Parfumul poate fi un cadou cât se poate de comun în orice moment al anului, dar mai ales la o aniversare, pentru că oricine își dorește să miroasă divin. Dacă ești pasionat de aromele puternice alege dintre seturi cadou femei, pe cel compus din cremă de corp, apă de toaletă și cutie cadou, pentru cea mai catifelată, netedă și parfumată piele.

- Apa de toaletă cu extract de piper roz – îți va crea și te va surprinde cu reale momente de plăcere pură, pentru că întregul tău corp va fi cuprins de bucuria verii printr-un amestec răscolitor de arome încântătoare de piper roz și conducându-te apoi prin livezile de citrice din Calabria cu arome de mandarină proaspată și bergamotă. Notele de mijloc sunt umplute cu arome încântătoare de flori de portocal, coriandru și lavandă, iar cele de bază de lemn de santal și cedru.

- Crema de corp, hidratantă, cu extract de piper roz - oferă o îngrijire fresh, hidratând și rasfățând pielea. Esențele feminine de piper roz, încântă simțurile, iar untul de shea, lasă pielea mătăsoasă. Produsele de îngrijire a corpului impresioneaza prin parfumul lor, precum și prin efectul de hidratare. Se știe că parfumurile miros mai bine pe o piele hidratată, acesta fiind rolul cremei de corp, de a potența notele spumante și vivace de piper roz.

Dacă ești în căutarea unui produs pentru care aproape poți garanta că o va face să zâmbească, un produs de machiaj poate fi o idee excelentă. Varietatea este atât de mare încât în mod cert există un produs de care are nevoie sau care trebuie să fie înlocuit. Trebuie să fii atent la indicii, pentru că dacă acordă mare atenție buzelor, se plânge mereu că nu are nuanța perfectă de gloss și își dorește mereu altă nuanță, atunci alege dintre seturi cadou femei, unul cu variante de lip gloss.

Setul cadou femei lip gloss, este un set de machiaj cu 3 nuanțe diferite, texturi cremoase ce hidratează intens și cu o rezistență îndelungată, având în componență:

- Luciu de buze, hidratant, cu unt de mango si vitamina E, incolor – este indispensabil pentru îngrijirea pielii sensibile a buzelor în orice anotimp. Are o textură inovatoare, fluidă, și are transparența și strălucirea unui luciu de buze și emoliența unui ulei nutritiv.

- Luciu de buze, hidratant, cu unt de mango și vitamina E, nude și roz bombon – potrivit pentru toate tipurile de piele, oferă culoare și luciu spectaculos. Textura sclipitoare și deloc lipicioasă, se aplică ușor pe buze lăsându-le catifelate, moi și colorate în nuanțe vibrante.

Printre cele mai complexe și complete seturi cadou femei, pentru clipe de răsfăț în confortul propriei locuințe, sunt seturile speciale pentru tonifiere, cu săruri din Marea Moartă, grație sărurilor minerale naturale precum cele din stațiunile termale de la Marea Moartă, care lasă pielea regenerată și relaxată. Sărurile de la Marea Moartă își au originea din cunoscutul lac de sare în care s-au concentrat de sute de ani substanțe active prețioase. Este cunoscut deja faptul că tratamentul cu săruri și nămol conferă pielii frumusețe, ajută la menținerea perfectă a echilibrului și sănătății. Acest lucru este posibil datorită unui proces de osmoză care ajută la eliminarea lichidului excesiv din țesuturi.

Este cadoul ideal pentru mama ce merită clipe de relaxare după o viață întreagă de muncă neobosită, pentru soția ce merită momente de răsfăț după ce își îndeplinește zilnic cu succes rolul de soție și mamă, sau pentru orice femeie ce merită să regăsească acasă, la finalul unei zile aglomerate, un autentic tratament de relaxare și înfrumusețare.

Aceste seturi cadou femei pentru tonifiere, hidratare, curățare și revigorare, pot fi compuse din mai multe produse care pot fi asociate și care vor aduce, pe rând, răsfățul la alt nivel și vor crea dependență. Setul pentru tonifiere în doi pași va da rezultate la tine acasă. Datorită noii formule pe bază de săruri din Marea Moartă, acest set este ideal pentru a scăpa rapid de celulită. Pielea rămâne extrem de catifelată și tonifată, iar aroma fresh oferă o stare de bine de lungă durată.

Gel de duș tonifiant cu săruri – un gel fluid care curăță, tonifiază și hidratează pielea. Are un parfum revigorant care lasă pielea regenerată și relaxată, catifelată și moale după fiecare baie. Parfumul unic al gamei Mar Morto peristă ore în șir și provoacă o stare de liniște și relaxare.

- Tratament intensiv anticelulitic cu săruri din Marea Moarta și Pronalen – un mod plăcut, rapid și eficient de a combate celulita inestetică. Această apă delicat parfumată și răcoroasă are o formulă inovatoare. Este eficientă și plăcută și combină eficiența maximă cu o stare de bine unică. Conține sare de la Marea Moartă, încărcată cu minerale și sodiu, pentru o acțiune de tonifiere și pentru stimularea microcirculației. Este un tratament intensiv anticelulitic, cu săruri din Marea Moartă și Pronalen, pentru un trup fără nicio imperfecțiune, hidratat și tonifiat.

Bottega Verde îți pune la dispoziție o varietate de seturi cadou femei pentru îngrijirea tenului, care impresionează prin calitățile lor. Acestea sunt produse folosite pentru hidratarea, tonifierea, iluminarea și corectarea imperfecțiunilor tenului, motiv pentru care devin cadoul ideal pentru oricine.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei
(P) La Mița Biciclista Stabiliment Creativ anunță meniul evenimentelor din aprilie și deschide rooftop-ul din Piața Amzei

La Mița Biciclista Stabiliment Creativ, anunță o lună aprilie plină de evenimente, colecții de rețete noi de signature cocktails, noi produse de patiserie și primele produse de cofetărie de autor.

 

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.