(P) Dublă bucurie, dar și dublă provocare: cum arată cărucioarele de bebeluși pentru gemeni?

25-01-2021 16:51


(P) Dublă bucurie, dar și dublă provocare: cum arată cărucioarele de bebeluși pentru gemeni?

Sosirea pe lume a unor gemeni este o bucurie dublă pentru toată familia, în special pentru mami și tati, care pot avea fiecare un bebeluș în brațe în orice moment.

Cu toate acestea, nu numai fericirea este în doză dublă, ci și provocările. Una dintre ele, poate chiar prima, este aceea a achiziționării căruciorului potrivit.

Atât din punct de vedere financiar, cât mai ales uman, este recomandat ca micuții să nu fie separați în două cărucioare, ci să optezi pentru un model dublu, cu două șezuturi alăturate. Astfel, copiii vor fi nedespărțiți în primele luni de viață, vor crește împreună și se vor dezvolta armonios, însă fiecare dintre ei va avea tot confortul de care are nevoie.

În oferta magazinului Yuga, se regăsesc mai multe modele de carucioare bebelusi pentru gemeni, însă noi am decis să îți prezentăm două dintre ele, alături de principalele caracteristici: preț, dimensiuni, accesorii, greutate etc.

În funcție de spațiul de care dispui în locuință, dar și de buget, preferințe și alte considerente personale, poți opta pentru unul sau altul dintre acestea. Noi îți garantăm calitatea și durabilitatea lor, ele fiind construite special pentru fetițe și băieței năzdrăvani și imprevizibili.

 

Cărucior de bebeluși Twin Lorelli - preț 737,92 de lei

Aceste cărucioare de bebeluși sunt special concepute pentru gemeni cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani (maximum 30 de kilograme), fiind prevăzute cu două copertine reglabile (pentru vreme rea) cu viziere transparente, acoperitoare individuale de picioare, spătare reglabile în mai multe poziții, salteluțe interioare detașabile, roți duble pivotante în partea din față, centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte și două coșulețe pentru bagaje.

În plus, mami va fi recompensată cu o geantă care cuprinde: salteluță de înfășat, compartimente și buzunare interioare și exterioare și curtea pentru transportul pe umăr. Dimensiunile acestui căruț sunt de 84x88x78 de centimetri (deschis) și 84x100x38 de centimetri (pliat), iar greutatea sa este de 15,5 kilograme.

Cărucior de bebeluși (gemeni) City Mini GT Double Steel - preț 3.800 de lei

Acest model creat de americanii de la Baby Jogger USA este preferat de majoritatea vedetelor de la Hollywood care și-au mărit familia recent. Pe lângă calitatea deosebită a materialelor, care garantează o durată de viață îndelungată a acestor cărucioare pentru bebeluși, ele se remarcă și prin sistemul simplu, intuitiv și modern de pliere Quick Fold, dar și prin designul extrem de elegant.

City Mini GT Double Steel face parte din seria acelor cărucioare pentru bebeluși extrem de silențioase și stabile pe orice fel de teren (pe alei, pe iarbă etc), fără a deranja vreo clipă somnul micuților tăi. Având o greutate de doar 14,7 kilograme, acest model este ideal pentru deplasarea în oraș, iar depozitarea sa nu va fi nici ea o corvoadă, întrucât nu ocupă mult loc.

Principalele caracteristici ale acestui model sunt: mâner reglabil pe înălțime în 10 poziții; frână de mână pentru blocarea roților din spate; capotine din trei segmente, cu protecție solară UV +50; șezuturi căptușite, cu ventilație naturală; compartiment stocare accesorii; coș de cumpărături încăpător; centuri de siguranță în 5 puncte.

Sursa: Pro TV