(P) Avantajele unei licențe legale de Windows

(P) Avantajele unei licențe legale de Windows

Trăim alipiți de tehnologie și ea ne definește o parte însemnată a vieții. Am văzut, în ultimul timp, că întreaga lume poate fi „online” și majoritatea activităților pot fi desfășurate prin intermediul unui laptop funcțional, cu acces la internet.

Tehnologia se infiltrează și își arată capacitățile în domenii dintre cele mai diverse, putând fi folosită la capacitate maximă, atât în regim personal, cât și public, în cadrul industriilor, instituțiilor de tot soiul. Deși, în general, persoanele folosesc o variantă ilegală a unui sistem de operare Windows, posibilitatea de a cumpăra o licență legală pentru Windows 10 Pro, de exemplu, atât pentru persoanele care comercializează laptopuri, calculatoare și vor să le ofere clienților cu o variantă de Windows profesional instalată, cât și pentru diverse instituții, cât și persoane fizice este mai accesibilă decât în trecut.

Prin intermediul produselor de tip software oferite de Microkey, vă puteți bucura de toate funcțiile sistemului dumneavoastră de operare, fiind în legalitate, îndepărtându-vă pentru totdeauna de variantele piratate și problemele pe care acestea le aduc. Cu o licență Windows 10, în acord cu legislația Uniunii Europene, transferabilă, fără termen de expirare, care poate fi instalată aproape pe orice PC sau laptop, aveți la dispoziție cea mai bună versiune de Windows lansată vreodată, șlefuită atât de profesioniștii de top din IT, cât și de utilizatorii care trimit constant rapoarte către compania mamă și atrag atenția asupra unor probleme care apar.

 

Fără îndoială, principalul avantaj al deținerii unui licențe plătite este că o folosiți legal și că acest lucru vă permite să vă desfășurați în siguranță activitatea. De exemplu, pentru firmele mici, mijlocii ori mari, este crucial ca informațiile de maximă importanță să fie în siguranță. Cum PC-ul, laptopul, tableta ori telefonul au devenit o prelungire a muncii noastre de zi cu zi, depășind statutul de gadget care îndeplinește cu brio doar funcția de divertisment, securitatea datelor, rapiditatea executării operațiunilor, actualizările constante și relevante, sunt criterii demne de luat în seamă, dacă sunteți indeciși asupra achiziției unei licențe de Windows.

Windows 10 Pro le-a adus utilizatorilor un asistent personal de mare ajutor, Cortana care, cu o instruire adecvată, bazându-se pe preferințele dumneavoastră, este nu doar utilă, ci aduce și mulțumirea unui sistem de operare complet, integrator, inovativ și racordat la necesitățile tuturor utilizatorilor. Funcția multi-task vă ajută să jonglați cu mai multe ferestre pe același desktop, mărindu-vă acuitatea și rapiditatea, ceea ce sporește ritmul de lucru și caracterul interactiv și intuitiv al muncii în fața unui PC sau laptop.

Totodată, vă puteți folosi de numeroasele aplicații care vă sunt puse la îndemână, printre care se enumeră, hărțile, fotografiile, mail, calendar, filme și TV. Utilizând OneDrive, se creează copii de rezervă, iar siguranța pentru informații, în prezența unei licențe legale, nu are egal, comparativ cu variantele anterioare de utilizare. Scăpați de orice limitare impusă de absența unui licențe și profitați la maxim de toate funcțiile incluse în sistemul de operare. Un lucru important pe care îl presupune deținerea unei licențe constă în faptul că toți utilizatorii care folosesc legal Windows vor primi automat update-urile făcute, astfel încât vor avea acces la toate îmbunătățirile, fără să mai fie nevoie să-și cumpere altă versiune a sistemului de operare. În ultima vreme, folosirea licențelor a luat amploare și datorită conștientizării faptului că folosirea unui software în mod ilegal nu este o opțiune nobilă ori onorabilă și că plătind prețuri rezonabile putem să nu mai încurajăm falsurile și pirateria, o plagă care cuprinde întreg mapamondul și aduce deservicii uriașe tuturor celor implicați. În plus, prețurile sunt accesibile și merită osteneala, pentru a vă bucura pe deplin de experiența fascinantă pe care Windows 10 Pro o propune!
 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză
(P) Trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre tratamentul de parodontoză

Când ne concentrăm asupra sănătății noastre orale, este ușor să uităm cât de important este rolul pe care îl joacă gingiile.

(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C
(P) Coloane duș cu baterii Safe Stop 38°C

Dorești să faci duș fără teama de a te arde din cauza apei mult prea fierbinți? Ei bine, nu ești singurul - milioane de oameni vor același lucru.

(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi
(P) S-a descoperit rezolvarea crizei! Afla cum poti profita si tu de oportunitate prin cumpararea de pomi fructiferi

Situatia actuala din tara este una foarte critica din punct de vedere economic, iar romanii cauta diverse posibilitati prin care sa isi asigure un venit in plus.Stiai ce impact pot avea niste pomi fructiferi cultivati chiar la tine acasa?

Recomandări
UE, reacție vehementă împotriva Rusiei: la ce va duce embargoul petrolului și cum va răspunde Putin
UE, reacție vehementă împotriva Rusiei: la ce va duce embargoul petrolului și cum va răspunde Putin

Din 5 decembrie, UE va introduce un embargo asupra petrolului din Rusia. În plus, vor fi introduse și restricții privind prețul maxim de achiziție al petrolului, scrie publicația ucraineană Obozrevatel.

Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”
Volodimir Zelenski vorbește despre victorie, obținută „prin forţa unităţii noastre”

„Victoria este obținută tocmai prin forța unității” a spus Volodimir Zelenski sâmbătă, în timp ce vizita cu soția o expoziție.

CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial
CM 2022 | Argentina a învins Australia și este a doua echipă calificată în sferturi la Mondial

CM 2022 | Olanda - SUA 0-0 | Duel puternic în primul meci din optimile de finală