(P) Avantajele unei licențe legale de Windows

25-01-2021 16:46


(P) Avantajele unei licențe legale de Windows

Trăim alipiți de tehnologie și ea ne definește o parte însemnată a vieții. Am văzut, în ultimul timp, că întreaga lume poate fi „online” și majoritatea activităților pot fi desfășurate prin intermediul unui laptop funcțional, cu acces la internet.

Tehnologia se infiltrează și își arată capacitățile în domenii dintre cele mai diverse, putând fi folosită la capacitate maximă, atât în regim personal, cât și public, în cadrul industriilor, instituțiilor de tot soiul. Deși, în general, persoanele folosesc o variantă ilegală a unui sistem de operare Windows, posibilitatea de a cumpăra o licență legală pentru Windows 10 Pro, de exemplu, atât pentru persoanele care comercializează laptopuri, calculatoare și vor să le ofere clienților cu o variantă de Windows profesional instalată, cât și pentru diverse instituții, cât și persoane fizice este mai accesibilă decât în trecut.

Prin intermediul produselor de tip software oferite de Microkey, vă puteți bucura de toate funcțiile sistemului dumneavoastră de operare, fiind în legalitate, îndepărtându-vă pentru totdeauna de variantele piratate și problemele pe care acestea le aduc. Cu o licență Windows 10, în acord cu legislația Uniunii Europene, transferabilă, fără termen de expirare, care poate fi instalată aproape pe orice PC sau laptop, aveți la dispoziție cea mai bună versiune de Windows lansată vreodată, șlefuită atât de profesioniștii de top din IT, cât și de utilizatorii care trimit constant rapoarte către compania mamă și atrag atenția asupra unor probleme care apar.

 

Fără îndoială, principalul avantaj al deținerii unui licențe plătite este că o folosiți legal și că acest lucru vă permite să vă desfășurați în siguranță activitatea. De exemplu, pentru firmele mici, mijlocii ori mari, este crucial ca informațiile de maximă importanță să fie în siguranță. Cum PC-ul, laptopul, tableta ori telefonul au devenit o prelungire a muncii noastre de zi cu zi, depășind statutul de gadget care îndeplinește cu brio doar funcția de divertisment, securitatea datelor, rapiditatea executării operațiunilor, actualizările constante și relevante, sunt criterii demne de luat în seamă, dacă sunteți indeciși asupra achiziției unei licențe de Windows.

Windows 10 Pro le-a adus utilizatorilor un asistent personal de mare ajutor, Cortana care, cu o instruire adecvată, bazându-se pe preferințele dumneavoastră, este nu doar utilă, ci aduce și mulțumirea unui sistem de operare complet, integrator, inovativ și racordat la necesitățile tuturor utilizatorilor. Funcția multi-task vă ajută să jonglați cu mai multe ferestre pe același desktop, mărindu-vă acuitatea și rapiditatea, ceea ce sporește ritmul de lucru și caracterul interactiv și intuitiv al muncii în fața unui PC sau laptop.

Totodată, vă puteți folosi de numeroasele aplicații care vă sunt puse la îndemână, printre care se enumeră, hărțile, fotografiile, mail, calendar, filme și TV. Utilizând OneDrive, se creează copii de rezervă, iar siguranța pentru informații, în prezența unei licențe legale, nu are egal, comparativ cu variantele anterioare de utilizare. Scăpați de orice limitare impusă de absența unui licențe și profitați la maxim de toate funcțiile incluse în sistemul de operare. Un lucru important pe care îl presupune deținerea unei licențe constă în faptul că toți utilizatorii care folosesc legal Windows vor primi automat update-urile făcute, astfel încât vor avea acces la toate îmbunătățirile, fără să mai fie nevoie să-și cumpere altă versiune a sistemului de operare. În ultima vreme, folosirea licențelor a luat amploare și datorită conștientizării faptului că folosirea unui software în mod ilegal nu este o opțiune nobilă ori onorabilă și că plătind prețuri rezonabile putem să nu mai încurajăm falsurile și pirateria, o plagă care cuprinde întreg mapamondul și aduce deservicii uriașe tuturor celor implicați. În plus, prețurile sunt accesibile și merită osteneala, pentru a vă bucura pe deplin de experiența fascinantă pe care Windows 10 Pro o propune!
 

Sursa: Pro TV

Tags: windows,


VIDEO PROTVPLUS.RO